viole Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ŞUAN VARYA ÖYLE Bİ KÜFÜR EDESİM VARKİ :/ Bİ SEBEPTE YOK AMA NEDEN ACABA :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Bn mutlym wepla acc'm açıldı taa kaç yıl önce 4 kontörüme acıyıp mesaj atmadığım için kapanmıştı asdsafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Şmdi gel bana küfret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Benimde sıkkın .. İlk defa bi konum kitlendi. Üzüldüm açıkcası ... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Km kitledi lann dayt! Yürüyelim lan protesto konular kitlenmesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 rahat bırakın beni sagopa singellara kilitlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Dartanian said: Bn mutlym wepla acc'm açıldı taa kaç yıl önce 4 kontörüme acıyıp mesaj atmadığım için kapanmıştı asdsafsad nası açtırdın ya help lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 rtk.gen.tr forumunda acc aktivasyon başlığı var altına acc adını yazıp açılmasını rica edersen bi süre sonra açıyorlar hatta hemen yap belki bu gece açabilir messer çalışıyo deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 listede bnm nick yok ya ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 üye oldum şifremi mail attılarr şimdi yanlış şifre diyo forumda ayıp ya hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Abi listede adın olmıcak zaten onlar başvuranların adları sen başvurursan adın oraya yazıcak şifreyi falan doğru hatırlamak gerekiyor tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ama yeter küfür edicem size he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 aktivasyon durmuş neden kandırıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 30dk önce aktif ettiler valla :D hatta Domat nickli accla channeldayken Dartanian diye adım geçti asdadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sıkıntıdan küfür bile etmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Sıkıntıdan space-jam izledim var mı ötesi ya :D o Michael Jordan'ın el nasıl uzuyo diye şaşırmıştım zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 aynen ya.. ama adam bu çizgi film değil nası uzadı şerefsiz demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Çok gsldi de o bugsın kız arkadaşı harbi çok tatlı ya :D tavşanlara sarkmaya başladım gidiş kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar