Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Filmden sonra Truva'ya giden turist sayısının atıcağına eminim. Aslında esas Thermopylea savaşından güzel film olur.[signature][hline]Çıkar o sarığı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ben filmi izlemedim aksam indircem yarın izlerim artık[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ben izledim filmi iyi hoş sinema ama o kadar akıllara kazınacak bişi değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 direk achilles diyorum o kadar yani bir adam bu kadar karizma olur yani hector flm yalan onun yanında...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar