bakariz Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Bizim tarafta order'a göre daha çok Türk war sanırım :) Herkez ya Dps ya tank açmış olması ilginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 tekrar açtırdım patch yapıyor suan 0 dan açıp takılıcam 26 orc falan vardı ama en bastan oynayasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Baya bi pach cekcek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 patch çekti ama oynayamıyorum menü açılıyor karakter arkada ama tıklanmıyo işte i have read zımbırtısına delirdim :) yardım edin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 pff tıklanmıyo abi çözünürlük zart zurt alayına baktım tıklanmıyo .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 en aşşa kadar okumuş gibi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 tıklanmıyo ki hiç biyere =) çözünürlük değiştirdim olmadı dll değiştirdim olmadı umidi kestm bu ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 warhammer dosyasına gir. chache adlı dosyayı bi yere yedekle ve orjinali sil. şifre yazma yeri geldiinde "perform full file check" e bi tik at ve ööle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Hao - WE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 bi kaç arkadaş ve 2 gavur toplandık bi guild kurduk. "The Exiles" die. destro tarafında ilgilenen varsa oyunda bana pm atsın yeter. Nick: Eregorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ana orderdada varmış böyle bi guild heç dikkatimi çekmedi... ama bizimkinin hikayesi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 what da...nasıl dikkatini cekmez ere burda kocaman baslıgı var:) imzalarımızda var, K8p ile ilgili konularda da yer yer geciyor guildimizin ismi:P bence siz biliyorsunuz ve bize inat actınız di mi?? inkar etmem öle di mi hımm??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yok olm walla bilmiodum. oyuna yeni başlayan bi arkadaş önerdi ismi... hem bizimkinin hikayesi var... sizin varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 hikaye dedigin nedir 2 dakkada uydurulur?:P neyse canım işin şakası bi yana basarılar diler, kılıcımın sürekli bedenlerinize saplı kalması dilerim:P (niye herkes destro acıyor neden neden yok mu bizleri veya orderı seven off off) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 sardius said: hikaye dedigin nedir 2 dakkada uydurulur?:P neyse canım işin şakası bi yana basarılar diler, kılıcımın sürekli bedenlerinize saplı kalması dilerim:P (niye herkes destro acıyor neden neden yok mu bizleri veya orderı seven off off) freak power? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bırak sardi kim ne açıyorsa açsın :D ben gelince süpürecem hepsini hehe sigmarın cekiciyle ezecem kafalarını (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bu arada konu açılmışken exile guildinin hikayesini de anlatıyım. Hikaye basitce cüceler, cücelere yamanmaya çalışan uzun bacaklar ve ulu cüce archkan'ın kıl olduğu guild lideri ile ilgili ::o >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Hakkan said: Bu arada konu açılmışken exile guildinin hikayesini de anlatıyım. Hikaye basitce cüceler, cücelere yamanmaya çalışan uzun bacaklar ve ulu cüce archkan'ın kıl olduğu guild lideri ile ilgili ::o >:D< seni lanett cüce. guild lideri kadar tas düşsün başına. benle uraşıcagına git destro kes pis sapık cüce. sinirlendim şimdi sigara içicem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 eregorn2 said: yok olm walla bilmiodum. oyuna yeni başlayan bi arkadaş önerdi ismi... hem bizimkinin hikayesi var... sizin varmı?bizimkinin hikayesi guildde benim bulunmam varmı LAN ÖTESİ? bu arada başarılar karşıma çıkarsanız kaçın çekicimle ezerim kafanızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar