Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın "En Gelişmiş" Cahil Ülkesi

salmondance

Öne çıkan mesajlar

-007- said:
Çok eski bu video. Amerika halkı = kullanılmayan boş beyinlerin yönettiği yerel metabolizmalar + kafası çalışan asimile olmuş milletsiz yabancılar.

o zaman söylesene o kafası çalışan asimile olmuş milletsiz yabancılara, biraz da gelip bizde çalışsınlar. az da biz kalkınalım. kafası çalışan adam oraya gittiğine göre vardır bir bildiği sanırım. neticede adamın kafa çalışıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece amerikan ulusu için geçerli değil ki o kadar şaşkoloz tipler geziyo ki türkiyedede. lisedeki kızların %99.9 unu çekin sorun. atıyorum şu şu nedir diye YAAAĞ MERVE YAAĞ BİLİYONMU SEN BUNUAAAĞ? diye gerizekalı gerizekalı cevap vermeye hazır tipler. sadece amerikalılar diil yani tüm insan ırkında bu problem var. eğitilmeye karşı tipler.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:
Korax said:
Viktor said:
piramitleri turkiyeden misra kacirmislar diye sorunca yarim saat bu ne bicim devlet sorumsuzluk vs diye oten tarih ogretmeni vardi bizdede

amerikanin tamami cahil olsun yonetenler bilgili ve zeki ise tartisicak bir sey yok

bu insanlarin cahilliginin sebebide amerikanin gelismis olmasi filan degil

amerikan vatandaslarinin coguna gore amerikanin kendisi bir gezegen ve eyaletler ulkeler
amerikan sinirlari disina ise gunes sistemi muamelesi yapiyorlar

bide vahsi kapital duzenin anavatani, yan gelip yatarak sende zengin olabilirsin kisa yoldan koseyi donelim heyoo kulturu turkiyeye amerikadan geldi

popstar di kadin programlariydi filan onlarda bize amerikadan geldi

turkiye aslinda kucuk bir amerika ne kadar sinirlenip reddetsekte

amerika ile komsu olsak yemin ediyorum birlik olmustuk coktan avrupanin aksine cunki adamlarla ayni kafa yapisina sahip toplumumuz

Viktor neguzel demissin oyle, hay agzina saglik.

siz de bu vidyoları gerçek sanıyosunuz ya ona acıyorum bende.danışıklı dövüş derler buna.kimsenin bu kadar aptal oldugu yok.

Ne kadarini bildigimizi yada ne kadarini gordugumuzu bilmeden bu yorumda nedir peki? Nekadar gercek oldugunu yada nekadar sacma oldugunu sen biliyomusun yoksa amacin farkli olmaya calisip attention whore'lukmu?Ben burada videonun dogrulugunu,danisikli donusuklu oldugunu falan savunup "COH DOGRU VIKTÖR" demedimki kalkip "AHA BUNLARA INANANLARA HELEHÖLÖ" diyosun.

Viktor said:
amerikan vatandaslarinin coguna gore amerikanin kendisi bir gezegen ve eyaletler ulkeler
amerikan sinirlari disina ise gunes sistemi muamelesi yapiyorlar.

Bunu bizzat dogrulayan ve burada yasayan enaz 2 tane amerikali insan taniyorum, keza amerikada yasayan baska arkadaslarimda var.Herifler "HERKE$ ÖYLE AGA BIZIM MEMLEKETTE" demiyo ama bu sekilde dusunen cidden cok insanin oldugunu soyluyolar enazindan.Oyle yada boyle, beni okadar cok ilgilendirmiyo isin bu kismi beni,cahil kesim neticede her ulkede olan bisey.

Viktor said:

bide vahsi kapital duzenin anavatani, yan gelip yatarak sende zengin olabilirsin kisa yoldan koseyi donelim heyoo kulturu turkiyeye amerikadan geldi

popstar di kadin programlariydi filan onlarda bize amerikadan geldi

Hepsini gectim, budami sallama? Bu "kisa yoldan koseyi donelim heyoo" kulturu amerikadan bize 1950-1960'larda girmeye basladi.Gayet dogru bi tespit bence, tarihle ilgili biraz kitap okuyan herkes bunu analiz edebilir.Popstariydi kadin programlariydi bunlar zaten direk bize amerikadan gelme cakmalari.Bu salak programlar avrupada bile turkiyede oldugu kadar cok degil.

"Turkiye aslinda kucuk bir amerika ne kadar sinirlenip reddetsekte" demis viktor, e yukardakilerin hepsine katilmis olunca simdi biz cahil olduk, bi video gorduk bunlarin hepsine inandik degilmi :) Bence sen gözunu ac biraz.Kimin ne bildigini, bilmeden cikip burda sacmasapan konusmanin bi anlami yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...