Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 pek bi kolpa gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 design culture dersinde hoca anlatmıştı bu olayı bize. aynı resim teytey. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 yalan degil pek adam DHL le anlasmali yapti bunu, hatta kendi de beraber gitti videosunu cekti olayin. Sanatcida para bok olunca bunlar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 hocanın anlattıgı olay, bi öğrenci üni bıtırme projesi için yapıyor bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 benim duyduğuma göre buz dolu küvette uyanıyor daha sonra bunu yapıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 simdi sitesine baktim da tekrar http://biggestdrawingintheworld.com/drawing.aspx not birakmis herif, aslinda yalandi diye sadece dizayndi diye adam DHL ile anlasmis gene de videolarini odunc almis, receiptl;eri odunc almis falan oturup planlamis herseyi. lol be issiz sanat ogrencileri diyorum o zaman (sanatciya her zaman bok atilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ne sanatçısı be reklamcı herif, direk yalancı yani lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ne gps cihazıymış 55 gün şarjı gitmiş. adam itiraf etmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 doğruysa ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 neden bu resimi cizdirmek istemis acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bu resm,n anlamı benim için çokbüyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Türkiyeden geçmemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ii bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 dünyanın en kolpa resmi diye değiştirelim başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 hehe bende ilk gordugumde gercek sanmistim..bitirme odevi oldugu dogrudur ama... gel gorki express apartan reklamcilik ornegi, BMW motorsikletleri yamulmuyorsam 2008 sonbaharinda websitesi ve yabanci reklamlarinda araclarindaki GPS sisteminin gazi ile bu yontem ile bir rekalm kampanyasi yaptiydi... hatta benzini bol bmw moto kullanicilari gps le sehirlerde otobanlarda yazi kelime/ cumleler yazip, web'e upload ediyordu bu yontem* ile..kim daha uzun yazacak bakalim falan fiskos... türküm reklamcilari da çakması yakındır.. *geotagging Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunattila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bunu bir türk yapsa idi olacak yprumları tahmin edebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Jadelith said: abi inanmak istiyosan herşeye inanırsın burda kimse benim allah olmadığımı kanıtlayamaz mesela :p yannız o forumdakiler baya zorluyo baya ilginç. en komiği "planets we see in space are round, but earth is not a planet" baya komik : ) edit: pf alt-s sux. kaldiramiycagin bi tas yarat inaniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 amele sümüğü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 tamamda nerden başlamış uçak? başlangıç noktasını göremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ginaly said: yeap:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 oh be İskenderun var ve İstanbul yok (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar