Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 http://www.anadolu-malinua.com/Altan_Ozdag.wma malinua diye kanarya çeşidi 60 yıl önce kaydedilmiş ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem ama piskopat yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 llama sardırdın sen bu kanarya işine hayırlısı bakalım. bornova'da egevet in üst sokağında dernekleri var bunnarın. kayıt ol açık arttırmalara ve yarışlara katıl sende kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Llama takla atıyo mu? ehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Vivendi_Color said: llama sardırdın sen bu kanarya işine hayırlısı bakalım. bornova'da egevet in üst sokağında dernekleri var bunnarın. kayıt ol açık arttırmalara ve yarışlara katıl sende kazan. abi ben izmir sernofil derneğine üye oldum hatayda senin dediğin yer bornova derneği : ) gidiyom zati o yerlere eşrafpaşa derneğinde oluyor her ctesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 SodomVsGomore said: Llama takla atıyo mu? ehuae bu soruya normalde cerebralis cevap verirdi ama artık ben vereyim said: takla yok yem yok!!! takla yok yem yok!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar