Obscura Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Elimde 90lı yılların sonlarında Amazon dan alınmış VHS formatında küçük bir film arşivi var ilgilenen teker teker veya toplu olarak satmayı düşünüyorum. (toplu olursa oldukça uygun olacaktır.) Filmlerin listesini veriyorum faturalara baktım alış fiyatları 10-26 dolar arasında ama ben maximum 15YTL düşünüyorum. İlgilenen olursa msn telefon özel mesajla ulaşabilirsiniz. Los Olvidados Paths of Glory October Open City The Bullfighter and The Lady The Crying Game Oblomov Bitter Rice Matewan Journey of Hope Silkwood Amarcord Sophie's Choice La Bete Humaine Under Fire Strawberry & Chocolate Teorema The Grand Illusion Garcia Lorca Umberto D. Schindler's List Wild Strawberries L'Atlante The Rose Tattoo Hate A Simple Story Jonah Who Will Be 25 In The Year 2000 The Organizer The Night Of The Shooting Stars Dr. Strangelove Glory Last Year at Marienbad To Kill a Mockingbird A Very Old Man With Enormous Wings Breathless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar