Moonsugar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Selam arkadaşlar. Necromancer'ın Lich Form'u hakkında birşey soracağım. Wow'dan örnek vermekten nefret ediyorum ama bağışlayın :) Bu Lich form wow'daki shadow priest'in shadow form'u gibi ben cancel edene kadar mı sürüyor yoksa aktif ettiğimde mesela 30-40 saniye boyunca Lich formda kalıp sonradan Lich Form'dan çıkıyormuyum ? 5 dk Cd'si falan var diyorlar, kafam karıştı:( Yardımcı olacak şahısların elleri dert görmesin, tuttuklari epic olsun :D /peace moonsugar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ben oynamayalı cok oldu ama lvl 80 necrom var. temmuz ayı gibi denemiştim lich formu kısa bir süreligine oluyor 30 sn idi sanırsam. sonra bitiyor ama degistiyse bilemem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Evet aktive ediyosun,süresi bitene kadar duruyo ve cda giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar