Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paypal "confirm credit card" problemi

Korax

Öne çıkan mesajlar

Simdi efenim, nalet olasi bu siteye uye olduk olmaya.
Herseyi yaptik, kredi kartini ekledik, confirm credit card olayina geldik.Netekim ben mal gibi "aha la basmadi dugme" diye 3 kere charge ettirdim hesaptan bu confirm dalgasi icin.3 kere citir citir 1.9 dolar cekti hesabimdan, internet hesabinda paypalla ilgili bi kod yok, bankayi arayip ogrencez sanirsam?

Bunun disinda simdi diyelim 3 kere cekilen 1.9 $ lardan birinin koduyla confirm edildikten sonra cekilen geri gelicek,peki ya geri kalan 2 tanesi?Onlarin ustune bi guzel yatacaklar oylemi?

"Ben istemiyorum confirm momfirm iptal edin,yatirin parami geri" dugmesi varmidir?Varsa nerdedir, yoksa kime mail atmam gerektir paypal'da.Hayret bisey ya,citir citir cekiyo hesabimdan parayi, sabaha kadar kassam dugmeyi, hesapta 5 kurus para kalmayacak resmen, insan o button'a bi check ettirir
if.dahaonce.buhesaptan.confirmicin1.9$cektim<1
src.cek
elseif
src.sie.hesabindancektikpara.kodubekle
falan yapar,koskoca paypal bide, sinir oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

valla 3 kere cekti, suan gorunen o internet hesabinda.Kod modda yok ortada(hos extrede falanda yazmiyo),mail attim yetkililere,bide diyelim birinin kodunu bulduk, otekiler ne olacak birini iade edeceklerde, otekileride edeceklermi acaba o beni dusunduruyo.3-5 inde degilimde niye boyle salak bi sistem var yani onu anlamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda diyorumki, 3 tane var o dogrulama kodundan suanda,3 kere cekildi hesaptan.Hadi birini kullanarak aktive ettik, diger 2'sinin kodlari girilmemis olcak, ozaman paranin iade edilecekmi acep? Onun disinda benim extre ile internet bankasi sayfamdaki gorunum ayni, kod falan hicbisey yazmiyo yani :/ bide extre 2-3 ayda bi ya geliyo ya gelmiyo :) bu durumda nolcak bilmiyorum hic
Sosyal ağlarda paylaş

ya yok o kisminda degilim zaten onemi yok 3-4 dolarin'da bu nasil sistem benim isyanim onadir, koskoca paypali yap bi buton'u check ettirme sen.Bide adres isvec'te oldugundan ingilizce ve isvecce disinda sacmasapan 2-3 dil disinda bi dil kullanamiyorum, paypalla ilk denemelerim, sevemedim, alisamadim, yamuk oldu daha baslangictan, guvenemedim sanki
Sosyal ağlarda paylaş

http://img353.imageshack.us/img353/5566/ads1zfr9.jpg

Paypal'in turkce secenegi isvecte oldugumdan dolayi bende cikmiyo yazmistim gormedin sanirsam.Mail attim bakalim, giderse gitsin 5-10 $'dan bisey cikmaz, onemi yok ama benim kafama takilan sey madem boyle ufurukten biseyden benim param gidebiliyo,ozaman baska dandirik bi mevzudan dolayida zart diye hesabim bosalabilirde yani, kizdigim olay bu. okadar paypal paypal, ah olacagi bu iste benim gibi maymun istahliya.
Sosyal ağlarda paylaş

Paypal.com.tr'den girincede olmuyo,otomatik olarak dil degisiyo.Sanirsam banka sistemleri,aciklamalari,kurallari falan turkiyeden farkli oldugundan turkce destegi vermiyo?Herneyse o problem degil okadar zaten.

Buarada parayi geri odeyecegini biliyorum zaten bold olarak yazmis verification'dan sonra geri odicez hesaba diye.
Ama benim dedigim 3 kere verification icin herseferinde 1.9$ charge edildi.Onlarin ben 1 tanesi ile verification yapicam.3 kere verification yapamayacagima gore, kalan 2 tane kere charge edilip hesabimdan cekilen 1.9$ ve verificate edilmemis kodlar durunca ne olacak?

3 koddan biri ile verification yapicam(hangi kod,nerede bu kod?) daha sonra aldiklari 1.9$ i geri hesaba iade edecekler.Ee diger 2 kod,charge ettikleri 3.8$ ile birlikte öyle kalacak(kalacakmi?).Charge edildikten sonra verdikleri kod ile verification yapilmayinca hesabina geri parayi odemediklerine göre(nasil calistigini bilmedigim icin genel calisan sistemleri göz önune alarak boyle varsayiyorum) benim 3.8$'im öyle duracak yani.Anlattigim sey buydu :) oyuzden buraya yazdim aslinda böylemi oluyo diye,yoksa yanlislikla alinan 3 koddan biriyle verification yapilinca bunu görup tak diye diger yanlislikla cekilen 2 taneyide iade ediyolarmi diye sormakti amacim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...