viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 LAN OLM DÖGÜŞMEYİN !!1 bide din bölümü açtırmaya calışıyorum ben demek her allahın günü kavga cıkar böyle
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Allahın yeryüzündeki gölgesi demek hakaret değildir atalarımızın yıllardır kullandığı Halife tanımının karşılığıdır.Ben ilk mesajda komik olması için kullandım ama hakaret filan değil saçmalamayın :) Ayrıca hani Allah ın zati ve subiti sıfatları var ya bu sıfatların insan üzerinde kesişenlerini fark eden bir adam öyleyse bende tanrıyım diye düşünüyor ve recm edildikten sonra yakılarak öldürülüyor bunu da lisede din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni anlatmıştı. Ek olarak daha savunmaya yeltendiğiniz düşüncelerin kavramından haberiniz yok daha bir halifenin ne olduğunu bilemiyorsunuz içi boş kütükden bir farkınız yok bu durumda :)
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Allah'ın kılıcı vardı bi de. ha bi de Allah'ın öküzü var, sözüm meclisten dışarı, meclis derken patiyi kastediyorum, başka meclislere kefil değilim.
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bana lisede hep öküz derlerdi kafam büyük diye
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Enel Hak tabirini kullanan tasavvufçu yanlış zamanda yaşadığı için yanlış anlaşılmaların kurbanı olmuştur. Hak benim içimde demek isterken garibimi yakıp öldürmüşlerdir. Muhtemelen şuan da yanlış yerde söylersen aynı akıbete maruz kalabilirsin. İhsan Hocanın bir kitabında yanılmıyorsam Uzun İhsan Efendi uzun uzun açıklıyordu bu kavramı.
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Enel hak hiç tanrısallaştırma falan değil asla kendini bambaşka derin bir olay o tasavvuftaki cezbeyle söylenmiş bir laf da bunu burada anlatmak çok zor :)
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Bizede aynı covanni nin dediği şekilde anlatmıştı din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni "Allah aşkıyla kendinden geçtiğinden dolayı böyle bir söz söylemiş" filan diyordu.Bunlar derin konular neticede herkesin din kültürü ve ahlak bilgisine ihtiyacı var en azından bazı konularda fikir edinebilmesi için :)
Öne çıkan mesajlar