Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Live ID - Parola sıfırlama


Brigand

Öne çıkan mesajlar

Selamlar;

Microsofttan şöyle bir mail alıyorum, lakin gönderilen ve mailde kendisi geçen email adresi ile bir live id kayıtlı değil. Parola sıfırlamadan denedim ve öyle bir ID yok. Sizce bu mail neden geliyor olabilir? Bana yeterince gerçek gözüktü, fake mail değil.

Mail

Merhaba [email protected]:

Bu iletiyi 02.02.2009 02:32:01 tarihinde parolanızı değiştirdiğinizi onaylamak için gönderiyoruz. Başka bir işlem yapmanız gerekmez, bu yalnızca bir onaydır.


DAHA FAZLA BİLGİ:

Parolanızı sıfırlamak için https://account.live.com/ResetPassword.aspx?lc=1055 adresine gidin.

Hesap bilgilerinizi görüntülemek ve güncelleştirmek için https://account.live.com/summarypage.aspx?lc=1055 adresindeki Windows Live Hesabı'na gidin.

Yardım almak için https://account.live.com/helpcentral.aspx?mkt=TR-TR&lc=1055 adresine gidin.

Windows Live gizliliğinizi korumaya çalışmaktadır. http://g.msn.com/0PR_/trtr adresindeki gizlilik bildirimimizi okumanızı öneririz.

ÖNEMLİ: Sahte (""kimlik avı"") e-postalarda çoğunlukla yanıltıcı bağlantılar kullanıldığından, Microsoft e-posta içindeki bağlantıları tıklatmamanızı, bunun yerine bu bağlantıları yukarıda açıklandığı gibi kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırmanızı önerir.

Windows Live çevrimiçi hizmetlerini kullandığınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Microsoft Müşteri Desteği

NOT: İzlenmeyen bir e-posta adresinden gönderildiğinden lütfen bu iletiye yanıt göndermeyin. Bu adrese gönderilen postalar yanıtlanamaz.

Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...