salmondance Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 -mekteyiz dsfdsf said: saten çarşaf seçimi kamasutralı bir menü için riskliydi bünyamin bey; iki kere kayıp yataktan düştüm. - orada hata yaptığımı kabul ediyorum orkide hanım, pamuklu bir süit seçmeliydim. - kokulu mum tercihiniz de yanlıştı; aşırı koku yüzünden olaya kendimizi veremedik. - evet, mum konusunu önceden size sormam gerekiyordu, haklısınız. - seçtiğiniz müzik de iğrençti, bozlak ve uzun hava yerine blues, jazz filan olsa daha etkili olabilirdi. - o bozlak değil, surinam folk müziğiydi bir kere; menüye uygun olsun diye.... - bir de çin istiridyesi pozisyonunu hatalı uyguladınız; coitus sırasında benim bacağım üstte olmalıydı. - yapmayın orkide hanım, kitaptan bakarak birebir uyguladım. - üstelik açılıştaki cunnilingusunuz çok kötüydü. - olmaz ki orkide hanım, daha başlangıçta üç kere orgazm oldunuz, yine de kötü diyorsunuz. - rencide olmayın diye orgazm taklidi yaptım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 "salmondance" güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar