thewolfteam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 *Stoneskin Gargoyle = %2Sta. + 25 Defence Skill 25 Def.Skill =%1Def. =%1dodge +%1parry +%1miss =%3Avoidance *Swordshattering = %4 parry Her ikiside diminshing returns den etkilenmez. Sonuç olarak "Stoneskin Gargoyle" DK'da en önemli sorunu olan defans sorununu çözüyor. Defans veren trinketleri ve gemleri takmak zorunda kalmıyoruz. Buda çok önemli bir avantaj. "Stoneskin Gargoyle" geldikten sonra tüm defans gemlerimi stamina ile değiştirdim. Defans trinketimi çıkarttım boşalan yere JC trinketini taktım. Eskiden buffsız 30500 olan HP şimdi 33800 oldu. Raidlerde fark daha fazla oldu. HP 38k dan 42k çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 42k hp var, hala oyun mu oynuosun. bitmiş abi herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar