BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2002 kendisiyle okulda döner kuyruğunda(!) karşılaşmıştık çok acaip bişi idi sonra bayaa kaynaştık ortak arkadaşlarımız çıktı bir 9 aralık günü ona çorba yapıp götürdüm (harbi çorba böle malzemesini kendim hazırladım) 14 aralık cuma günüydü ona haykırırcasına sevdiğimi itiraf ettim ve ona "seni seviyorum, seni küçük bir çocuğun kalnbindeki kadar saf bir sevgiyle seviyorum" dedim (bu cümleyi kullanın kız dumru olmuş ve söyleyecek bişi bulamamışdı sadece sarılabilmişdi) nese 2 hafta kadar gittik sonra yapamadı ayrıldık bana yine hayatın sevgisiz dikenli yolları kalmışdı bir parlak gül dü aradığım sonra tekrar beraber olduk yine 2 hafta yine yapamadı bu sefer çöküm ve arkadaş kaldık ama ben onu istiyordum... onunla her konuştuğumuzda içimde kendime karşı bir nefret vardı acısını duvarları yumruklayarak alıyordum hatta haftalarca elim çattlak bir şekilde dolaştım gidip rapor alabilecek durumdaydım hatta! ben onu unutamadım o da beni unutamamış... sevdiğini söyledi güvenemedim bir daha aynı acı olmaz dedim, yüreğim ne kadar evet dese bile mantığıum hayır diyordu şimdi mi? şimdi mutluyuz tekrar kazandı beni ben de onu, birbirimizi hiç unutamamışdık velhasıl sen iöçinden geleni anlatacaksın kıza o zaman kırılır zincirlerin ve bir şeyler serbest kalır kalbinden aklından yengenizi çok seviyorum... beni ne kadar kıskansa ve kafamı kırmaya meyilli olsada :) ve tekrralıyorum sadece gidip k0onuşun eğer gerçekten bir sevgi varsa ortada mutlaka geri dönecekdir sadece sabredin ve unutmayın, unutturmayın...[hline]DİKKAT !!! * Isırır *
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2002 sen sevdikçe varsın ve sevildikçe yeşereceksin ama sende biter her şey sen anlat hissettiklerini ilk adımı at ve olup olamayacağına bak... denemeler yanılgılarla beraber zaferleri de getirir[hline]DİKKAT !!! * Isırır *
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2002 gidip konuşupta red edilirseniz askeri sır gibi tutun bunu kabul edilirseniz bütün dünya duyulması içingerekeni yapın hehe[hline]Lord of the Antioch Great Protector of the Duckistan Empire Grand Amiral of The I.Duck Armada
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 Allah KahretsiN! 1 e 1 aynısı :( offff feci oldum sabah sabah... Aşağı atlasam ölürmüyüm acaba,Yoksa Sonsuzluğa mı uçarım... ... BaşAşağı...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule...
Bishop_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 acıdım ya lol amour sux[hline]"Desideratus Fatum" "Desideratus Bellum"
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 Babacum haklısın walla. Durup kendi kendine acı çekeceğine gidip söylemek daha iyidir. Ayrıca cidden ortada sevgi varsa ilk seferde hayır diyip sonra onlar tıpış tıpış geliyor.[hline]aglink:Hymn of Silence:
Drake Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 bosver iyi yapmis,aslinda yapmamis kizla ilgilenecegine dersleriyle ilgilenebilirdi.[hline]dark-dr, 15 Temmuz 2002 05:40 tarihinde demiş ki: boyle sairane bir girise ruhsuzca copy paste yaparak pepelek forumlarinin ruhsuzlugunu gostermis oldun.
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 A friend with breasts and all the rest, a friend who's dressed in leather. :/
Nowotny Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 hazır tıredi yakarken beni de arada yak ben ztn yanmışım bu kara sevdadan. bari ölümüm bir bashkasından olsn. Canm bi sıkılıo bi sıkıo sormayın.. kafam bozuk. her taraf aydınlık ve sıcak fakat içim karanlık ve ürpertici sogukla savaşıo.. ah damla ahh![hline]DamLa L0ves me! G:DL:DT:DS:DR:DY 4eVer... IcQ
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 Ben de bu yazıyı okudum hoşuma gidince buraya getirdim. Ama gece hiç uyuyamadım :( 8) :)[hline]Güzel bir gün, Paylaşmak için, herkesle sevgini; Güzel bir gün, Dokunmak için, karşındakinin kalbine; Güzel bir gün, Kucaklamak için, bütün güzel duyguları Güzel bir gün! İyilik onun özünde var! :P
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2002 başını yastığa koyunca aklına ilk o geliyorsa kolların en son onu kucakladığından beri çok boş geliyorsa onun yanında kalbin göğüs kafesini yıkacakmış gibi çarpıyorsa onu düşünürken bile hücrelerine kadar yandığını hissediyorsan saatlerce sadece onu izleyebiliyorsan ve onun yanında olmaması büyük bir ızdırap gibi geliyorsa sen aşıksındır arkadaş hemde en derinlerine kadar... oturduğun yerden aşk olmaz ve hiç bir şey yapmadan tek şeritli platonik yol iki şeritli sevda yolu olmaz sen platoniksen bile git söyle nede olsa bir platonik için en doğru söz "verenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü..." romantik adamdan inciler-XII ve ben... evet sırılsıklam aşığım ve karşılık istediğimden de fazla *!deli gibi aşıktır...*[hline]DİKKAT !!! * Isırır *
Reggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2002 Beyler hepimiz aynı dertteyiz ne kötü dimi.. Yazıyı okuduğumuzda her ne kadar gaz olsakta her ne kadar bu sefet yapıcam desek te onun karşına geçtiimizde kalıoruz.. Yapabilen varsa ne mutlu ona..
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2002 ehe ne mutlu bana (lol ben nie farklıyım hormonel falam mı)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2002 benim gibi başın bağlı olmasın?[hline]DİKKAT !!! * Isırır *
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 ahaha yürü be Azmo kim tutar ! :)[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 :).......[hline]A little less conversation a little more action please
Öne çıkan mesajlar