Mumu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bence de öyle yaptılar. tek forvet oynayacağımız maçlarda çift ön libero cisse ernst defansta zapo sivok ikilisi oynarsa çok çok iyi olur gibime geliyor. tello da ne astı öyle ya. lap diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 adam değil diye yollamadık batuhanı , tecrübe kazansın maç oynasın diye yolladık. genç oyuncuları başka takımlara kiralamanın futbol sözlüğündeki anlamı budur. ernst TAM ön libero. ama bizim ligimize gelen "kazma" ön liberolardan değil. giunti'nin daha iyisi diyebilirim direk , tabii standartında oynarsa. ayrıca sabah spor yazarlarının yorumlarını okuyorum , ben mi başka maç izledim yoksa bu spor yazarları gerçekten ön yargılı mı anlamak mümkün değil. bana göre maçın en iyi oyuncusu 1 yusuf 2 ömer. ama rakip takımın kalecisi bu kadar kurtarış yapmışken , 11 futbolcunun hepsine ayrı ayrı final pası atan bir yusuf varken , neredeyse hiçbir spor yazarı bireysel performans değerlendirmesi ypmamış bile. ve dün geceki beşiktaşı (rakiplerinin halini de göz önünde bulundurmadan) "kötü" olarak nitelendirebiliyorlar.. neyse ki az buçuk anlıyoruz futboldan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ilk yarı çok sıkıcıydı. maçı izlemeye ara verdim 2. yarı çok eğlenceli bir oyun olmuş. benden kaynaklanıyor olabilir herşey :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar