Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bütleri yeni başlayanlar ne yapsın HA NAPSIN?!?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 3.0.2 gelmeden once yer kaplıyor diye kullanmadıgım mountları silmistim, simdi ise yarıyolar hayret bişi ya. neyse ki tüm sehirlerle exalted olmama az kaldı, parayı da biriktirdim 50 mountu indiragandi yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 How to get 100 mounts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 alana helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Özellikle bunun için kasmış birisi (1-2 yıldır filan) yoksa kısa vadede alınması imkansız gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 91 - Blue Qiraji Resonating Crystal Common drop from Trash - Temple of Ahn'Qiraj 92 - Green Qiraji Resonating Crystal Common drop from Trash - Temple of Ahn'Qiraj 93 - Red Qiraji Resonating Crystal Rare drop from Trash - Temple of Ahn'Qiraj 94 - Yellow Qiraji Resonating Crystal Common drop from Trash - Temple of Ahn'Qiraj şunları almak çok mantıklı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bende zamanında cok kasmıstım bir coguda var : )AQların hepsi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 black var mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Epey zaman var 3.1 için ama aceleniz yoksa fraksiyonlar için rep kasmayı biraz daha bekletin: said: Players can now turn in Netherweave Cloth and Frostweave Cloth to increase their standing with all major cities. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 netherweave çok güzel olurda zaten şu rep kasma olayı artık gidip lvl 1 quest yaparak daha kolay oluyor sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 gerek yok onlara undercity rep mi kasıcan? git undead level 1 mekanına basla questleri yapmaya, spulcher'in orda bi kac queste kadar devam et exalted oluyosun. ama tabi revered'da bırakmıstım ben ona gore soyluyorum. cok zor değil yani, cloth kasmak biraz butceye zarar su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 tiger bi sorum olucak burda arkadaş bazı hesaplamalar yapmışta böle drop rate'in stucklama gibi bişeyi mevcut mudur?? yani zg'ye 3günde bir girsem drop rate'i mi artıo nedir bilgisi olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 sanmam. reset oluo sonçta. arkadaşım 1 günde 20 kez strat yaptı baron mountu aldı. başkası 1 haftadır gidiyor yani o da epey yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar