GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 şehrin içindeki binaların içine giriyorsun orada kuşabildiğin kadar konuş elemanlarla onlar veriyorlar[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 lvl5 e gelince "house" lara git ordaki ilk adam sana forbidden foresti açıyo yanlız çok büyük fark var arada, yani ordaki yaratıklar bayaa güçlü. ps: skill pointler ile str mi arttırayım yoksa hp mi?[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ilk önce str'yi arttır belli bi aradan sonra str bitiyor sonra hpye aban[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ya ben yeni account aldım nasıl dalıcaz oyuna ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 account aldıysan "Login to the online rpg" yeri var oraya account name ile pass giriyorsun başlıyorsun[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 fighter mi rogue mu iyi ?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 newbie beni bulsana nickim kingpin[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 valla ben warrior'um.. player online sayısı var orada ona tıklayın online olanları gösteriyor oradan kabus'u seç msglassalım[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 sizce hangi class daha iyi warrior mu rogue mu mage mi?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bu younda farkli buyuler alabliyormuyuz yoksa savasirken fire diye buyu oldugunu sandigim birsey var hep onunla birlikte mi olmak zorundayiz?
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 güsel[signature][hline]Where is Anatolia? I Hate Anatolia!...
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 site kapalı mı su anda[signature][hline]
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Evet Kapalı Galiba Bendede Açılmıor Sitesi[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bende açamadım .. bunu download mu ediyoruz yoksa webden mi oynanıyor koc falan gibi mi[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX
Öne çıkan mesajlar