Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 paralı okuyacaksan (yani bölüm kısıtın yoksa) şöyle daha süper bir şeylere girsene matematik falan gibi mesela sdf brown'ın uygulamalı matematiği baya iyi edit: girememişin neyse bi dahakine o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 matematik kampı var mı peki brown'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 boston abi bi sürü seminer oluyo orda kamp da vardır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 gidelim mi senle, uzay geometrisi flaan öğrenirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 diferansiyel geometri diyelim biz ona önce bi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Tamam o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 yazın feza gürsey enstitüsündeki diferansiyel geometri okuluna başvurdum kabul ederlerse gitcem sen de gel istersen sdfds (genelde sanırım daha çok lisansüstü öğrencilerine yönelik olduğu için kabul etmeme ihtimallari var ama olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 said: Arkadaslar ben arkeoloji okumaya karar verdim. Amerikadayim su anda indiyana cons.. pardon indiyana didian.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ooo matematik falan beni asar agalitler. Basit 4 islemden ibarettir matematik bilgim onda bile yanlis yaparim ehuehue. Yazdan sonra 4 okula basvurucam antropoloji dalinda burada arkeoloji bunun icine giriyor. UVA de olucak icinde ama ikincide de olmaz saniyorum tabii belli de olmaz. Virginianin disina cikmak da cok zor olur simdi burda tanidiklar falan var daha rahatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar