fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 selamlar, şimdi ben hdd alıcam bi tane external 1tb ve firewire ile bağlicam sanırım(en hızlı veriyolu o var elimde) şimdi benim laptopun entegre harddiski baya bi yavaş olduğu için acaba windowsu externala yüklesem nasıl olur diye düşündüm ama asus a6vm modelli laptopta firewiredan bağlı bir diskten boot yapma şansım olur mu? usbden olduğunu biliyorum ama firewire hiç kullanmadım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 usb boot anakartda usb driveri oldugu icin oluyor, firewire isletim sisteminde network adapter mantiginda calistigi icin sanki olmaz gibi geliyor bana. Anakart uzerinde native driverlari yok sonucta. ama bilemniyorum sadece varsayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 büyük ihtimal olur ama sistem 1 terabaytlık diski sorunsuz okuyabilir mi orası meçhul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar