Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wallpaper hödösü(yardım!)

Natural

Öne çıkan mesajlar

desktop'ım da sağ click yapıp properties'i tıkadıktan sonra themes den desktop'a geçirince wallpaper seçme yerinde 1-2 sn beklio sonra direk sıçıyo!verdiği hata direk şudur;
''run a DLL an an App Has encountered a problem and needs to close.we are sorry for the incovenience.''
''if you were in the middle of some thing,the information you were working on might be lost.''
wallpaper falan değiştiremiorum
siyah bi ekrana baka baka kafayı yemek üzereyim yardım lütfen!!![signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical
Sosyal ağlarda paylaş

Naturel arka desene koymak istediğin resmi explorerde açıp sağ tıklayıp set as wallpaper yapmayı dene[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 14 Mayıs 2004 20:41 tarihinde demiş ki:
52.72 detonator'ın link'ini yazabilirmisin?

www.nvidia.com dan kendin yapman gerekio çünkü işletim sistemini fln seçmen gerek. sitede üstteki tablar arasında download drivers ı görcen ztn ordan indirirsin

ha bu arada 52.72 yi yüklemeden önce eski detonator ı kaldırmayı unutma[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

set as olayını denedim değişmio.syp bot search and destroy olayınıda denedimbişey değişmedi malesef detonator olayını denicem bide.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...