Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn Sniffer

vimpir

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar zamaninda cok guzel bir program bulmustum networkteki pc leri gosteriyordu sadece istediginizi izliyordunuz simdi piyasada var msnsniffer diye birsey ama cok cakma sizden ricam bahsettigim programin ismini bilen varmi satin almayi bile dusunuyorum simdiden tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

ip network browser çok iyi bi program. aradıgın bu degilse bile bunu kullan. ama bu bilgisayarları gösteriyo adı üzerinde browser. bir de trafiği falan görmek istiyosa wireshark kullan.
edit: solarwinds engineers toolset diye paket bi program var. ihtiyacın olursa onu kullan. 49 tool var içinde. süper bişe.
Sosyal ağlarda paylaş

yetemenk said:
ip network browser çok iyi bi program. aradıgın bu degilse bile bunu kullan. ama bu bilgisayarları gösteriyo adı üzerinde browser. bir de trafiği falan görmek istiyosa wireshark kullan.
edit: solarwinds engineers toolset diye paket bi program var. ihtiyacın olursa onu kullan. 49 tool var içinde. süper bişe.
sadece msn i izlemek istiyorum ama bu soylediklerin bunu yapiyormu hangisini tavsiye edersin
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım msn yazışmalarını görücek.. ben 5 sene önce böyle bir program elde etmiştim.. olduğum networkteki bütün GELEN msn yazışmaları banada geliyordu.. ama yazanın cevapları gelmiyordu.. uzun süre patronumu izlemiştim eşini aldatıyordu ^_^ sonra onada öğrettim bu ne oğlum diyordu... msn network sniff gibi bir başlıklarla underground sitelerde veya bizim bile bilmediğimiz bazı illegal program paylaşım sitelerinde bulunur.. Bu işlere yatkın insanalrın arşivlerinde kesin vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...