vimpir Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Arkadaslar zamaninda cok guzel bir program bulmustum networkteki pc leri gosteriyordu sadece istediginizi izliyordunuz simdi piyasada var msnsniffer diye birsey ama cok cakma sizden ricam bahsettigim programin ismini bilen varmi satin almayi bile dusunuyorum simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ip network browser çok iyi bi program. aradıgın bu degilse bile bunu kullan. ama bu bilgisayarları gösteriyo adı üzerinde browser. bir de trafiği falan görmek istiyosa wireshark kullan. edit: solarwinds engineers toolset diye paket bi program var. ihtiyacın olursa onu kullan. 49 tool var içinde. süper bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yetemenk said: ip network browser çok iyi bi program. aradıgın bu degilse bile bunu kullan. ama bu bilgisayarları gösteriyo adı üzerinde browser. bir de trafiği falan görmek istiyosa wireshark kullan. edit: solarwinds engineers toolset diye paket bi program var. ihtiyacın olursa onu kullan. 49 tool var içinde. süper bişe.sadece msn i izlemek istiyorum ama bu soylediklerin bunu yapiyormu hangisini tavsiye edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 haa sen sadece msn i mi izlemek istiyon. o zaman bilmiyom valla. benim dediklerim biraz farklı şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yetemenk said: haa sen sadece msn i mi izlemek istiyon. o zaman bilmiyom valla. benim dediklerim biraz farklı şeyler :)farkindayim ilk yazdigim yazidaki programi bi bulabilsem deminden beri ariyorum yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 http://www.nirsoft.net/utils/smsniff.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Rawkon said: http://www.nirsoft.net/utils/smsniff.htmlilk mesajimda yazdigim gibi bir program ariyorum tesekkur ederim ama bu cok farkli bir program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 arkadaşım daha kendin aradığını bilemiyosun ki... ağa bağlı bilgisayarların ekranını mı görücen, msn yazışmalarını mı takip edicen yoksa data transferlerini mi? bunlar çok farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 sanırım msn yazışmalarını görücek.. ben 5 sene önce böyle bir program elde etmiştim.. olduğum networkteki bütün GELEN msn yazışmaları banada geliyordu.. ama yazanın cevapları gelmiyordu.. uzun süre patronumu izlemiştim eşini aldatıyordu ^_^ sonra onada öğrettim bu ne oğlum diyordu... msn network sniff gibi bir başlıklarla underground sitelerde veya bizim bile bilmediğimiz bazı illegal program paylaşım sitelerinde bulunur.. Bu işlere yatkın insanalrın arşivlerinde kesin vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 iyi kovmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Zaten adama senin mesajlarını takip ettim 1 ay demedim :) böyle bir program var benim arşivde diyip verdim.. Yoksa sordu bana sen benim yazıları okumuşsundur kesin dedi ^_^ Yok abi napim boş iş bunlar vs..vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 buldum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar