Xoo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Demin account managementtan 32 euroya wotlk aldım, account upgrade oldu fakat 30 günlük free play almadım.yeni kutular 30 günlük fre play vermiyomu beraberinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 vermiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yoq o sadece normal box wow için geçerli. expansionlarda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 keşke verseydi bende geçen ay aldım ama vermiorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 No more play? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Alırken bi de onaylatma filan yok yannız o dikkatimi çekti benim. Kart tipini seçiosun, numarayı filan giriyosun nexte bi basıosun warcraft 2 peonları altın taşıolar. sora Success! Ordaki Draenei'nin hareketi de "oooh yine para aldık mis" der gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kartı girdikten sonra tekrar sormaz ki zaten çünkü o an yapıyor işlemi parayı çekiyor yani sen ileri dediğin anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 yok ben "hocam onaylıo musun?" demesini beklemiştim de aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar