Wispy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Nadal yine yargıladı ya. Adamım benim. Federere ekmek yok bundan sonra. Sorri meyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 akşam gazetesi said: Sen ağlama Roger! Dünyanın 1 numarası İspanyol raket, efsanevi finalde mağlup ettiği Federer'in üzüntüsünü paylaştığını belirtirken, 'İkimiz için de çok duygusal bir andı. Onu ağlarken görmek zordu. Sevincimi doyasıya yaşayamadım' diye konuştu Gezegenin en iyi iki oyuncusu; Rafael Nadal ve Roger Federer, önceki gün -tam da tahmin edildiği gibi- tüm tenisseverlere bir kez daha destansı bir final yaşattılar ve kazanan taraf '1 numara' Nadal oldu. Federer ise; 14. Grand Slam şampiyonluğuna ulaşıp Sampras'ın rekorunu egale etmeyi ne kadar çok istediğini döktüğü gözyaşlarıyla kanıtladı. 'Ekselansları'nın gözyaşlarına en çok üzülenlerin başında ise ezeli rakibi Nadal geliyor. İspanyol raket dün yaptığı açıklamada, 'İkimiz için de çok duygusal ve zor bir andı. Roger ile aramızda mükemmel bir ilişki var. Gelecek günlerde o kupa merasimini TV'de izlemek; ikimiz için de tatlı bir deneyim olacak. Ancak o anı yaşamak gerçekten de çok zordu' diye konuştu. BEN DAHA İYİ DEĞİLİM Şampİyonluk sevincini doyasıya yaşayamadığını belirten Rafael Nadal, 'Çünkü Roger'ı orada ağlarken gördüm. Gerek oyuncu gerekse insan olarak çok saygı duyduğum bir insanı ağlarken görmek beni de üzdü' dedi. Dünyanın 1 numarası, 13'e 6 üstünlük sağladığı ezeli rakibinden daha iyi bir oyuncu olmadığını belirterek sözlerini şöyle bitirdi: 'Federer'in 56 tane şampiyonluğu var, benim ise daha 32... Onun 13 Grand Slam kupası var, benim daha 6... Üstelik kendini her sene daha da geliştiriyor.' ne kadar içten bilmiyorum ama bunu 1996 yılında Aykut Kocaman yapmıştı Trabzon'da ve klüpten gönderilmişti. Nadal'ı çok sevmem ama çok güzel bir davranış. Gene estetik değil güç kazandı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 maç bitmek bilmedi. Bu arada ülkemde ne çok tenis camiasını takip eden insan varmıs ögrenmiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 tüh kaçırdık final maçını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gOkche Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Go Rafa Go nadal cok iyi oynuyo vicududa fena sayılmaz dimi hihi =) R(L)G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar