ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Nadal - Verdasco karşılaşması var şu anda, 7 - 6 ilk seti verdi Nadal, ikinci sette 4 - 5 önde. Federer finalde bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Nadal götürecek erkeklerde, Kadınlarda Serena alır gibime geliyor, Safina'nın kollar kol değil ama Serena'nın vücut vücut değil :D. Gönlüm Nadal'dan yana ama bariz tarafım :P Federer kümeye! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 hangi kanalda lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yuroşport naklen veriodu tüm açığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Durum 1-1, go go nadal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 nadal-federer olur heralde de nadal alsın ya federeri sevmiyorum. adam robot gibi, nerf federer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 6 deuce'tan sonra 2-0, herkes yoruldu http://uk.eurosport.yahoo.com/tennis/livematch/271869.html seyredemeyenler buradan takip edebilir bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 baya iyi gidio maç da nadal ezio zaten verdasco çıksa federer ağır ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Verdasco zaten yarı final maçında da çok sağlam gitmemişti bence. Nadal alsın gitsin işte. Nadal ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 uzun zamandır izlediğim en çekişmeli maç çok çok iyi 3.5 saat sürecek bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Yuroşportsuzum nalet olsun. Bide İspanyolu İspanyola kırdırıyolar, ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Böyle bi maç yok 3.5 saat oldu 4. set oynanıyo daha. yani bunu verdasco alırsa 4.5 saate uzıcak heralde maç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Erken final anasını satim, keşke evde kalsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Resmen kimin kazanacağı belli değil şu anda. Nadal Verdasco'nun servislerine cevap veremiyor, ace görüyoruz; daha da dengeli oynuyor diyebilirim Verdasco için. Öte yandan sanki Nadal'dan daha yorulmuş durumda, ve Nadal'ın konsantrasyonu yıkılacak gibi değil. Final (Federer) maçından muhtemelen daha çekişmeli bir maç olarak kalacak hafızalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 4 saat, azılı bir nadal hayranıyım ama verdasco beni büyüledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 aynen epic maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 alllağğm sana geliyorum oadsssad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 şu maçı tarif edecek kelime yok ya, inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 harbi iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 said: şu noktadan sonra, kimin alacağının benim için bir öneminin kalmadığı maçtır. nadal'ın konsantrasyonu ile verdasco'nun hırsı karşılaşıyor, maçtan galip çıkamıyor. vamos nadal, vamos verdasco tabi 5 saat maç yaptıktan 2 gün sonra federerle karşılaşınca elinize alacaksınız gibi bir korkum var ama sağlık olsun. yazdım ekşiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 lan hep federerin ekmeğine böyle yağ sürülüyo pis herif ya bi kere de yarı finalde şöyle federeri terlerken göremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 şu maçtan çıkıp federer'i de yenerlerse oturup ağlarım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 VE 5 SAAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 vay anasını ya fernando yenilse de gönüllerin şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 said: vamos nadal! gerçekten, şu maçta artık kimin kazandığının bir önemi kalmamıştı. gönül elbette nadal'ın, federer'in elini doldurmasını istiyordu bir kez daha; o açıdan üzülmediğimiz iyi oldu ama verdasco da çıksaydı finale, "nadal elendi hölölö" die üzülmezdim kesinlikle. zor maç, 5 saatten fazla süren bir maç, belki de yılın en iyi tenis karşılaşması olabilir bu. vamos verdasco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar