guano Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Linux kurulu bilgisayarda uo onamak mümkün mü?Eğer mümkünse uo linux sürümünü nerden ve nasıl download edebilirim?Çok sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mumkun. Fakat Linux icin herhangi bir UO binarysi mevcut degil. Wine ( www.winehq.com ) kuruyorsunuz ve sonra Wine ile UO nun installerini calistirarak, UO yu Linux a kuruyorsunuz. ( wineX veya Crossover Office ile de calistirabilirsiniz rahatlikla.. )[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 osi nin ftp lerinde o zamanki patch lere uygun client ler vardı ve çalıştırmıştım.tabi şimdi wine var o daha uygun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 hatta ilgilenenlere , ftp.owo.com/pub/uo/client/linux/client-glibc2.1.i386 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 O client 1.26.4 ve inanin hic stabil degil. Adamlar readme sinde bile, calismazsa calismaz oturup bana mail falan atmayin, ben bu clienti kendim icin yazdim demis.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar