sharky Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Simdi, olay su : on-the-fly olarak bir form yaratiliyor.. Bu formdaki elementlerim isimleri ise myVariable[+count+] seklinde yaratiliyor.. Yani buna gore myVariable[1] myVariable[2] myElement[1] myOtherVariable[5] seklinde falan oluyor.. Buraya kadar sorun yok. Bunlari direk innerHTML ile yaratiyorum. Yani bir icerisinde belirlenmis 4-5 farkli butonum var. Bunlarin her birine tiklandiginda bir yaratarak guzel 4-5 tane inputdan olusmus bir input dizisi yaratiyor.. Bunlarin adlarini da yukarda verdigim gibi otomatik olusturuyor. Fakat, inputlardan bir tanesinin yanindaki bir butona tiklandiginda ise bir popup aciliyor ve o inputta olmasi gereken bazi value lar oraya siralanmis sekilde diziliyor. Ana sayfamdaki on-the-fly yaratilmamis input larda var, bunlar da bazen aynen demin anlattigim gibi popup acarak, gerekli veriyi veritabanindan taratarak, tekrar popupda tiklandigi anda popup`u kapatip, ana sayfayi refresh etmeden direk window.opener.parent.forms[benimformum].inputname.value = myNewvariable; seklinde alabilyorum. Yani popupda secili olan veri, ana sayfaya aktariliyor hicbir sayfa refresh olmadan. Burada da hicbir sorun yok. Fakat taaa ki ben ne zaman on-the-fly olarak yarattigim bir input a ayni muameleyi yapiyorum, yani oradaki herhangi bir veriyi popupda aratip, sonra tekrar anasayfada o inputun icine yazdirmaya calisiyorum, dogal olarak hata veriyor. Cunku on-the-fly yaratildigi icin, html kodunda aslinda oyle bir input bulamiyor.. Yani tamamen virtual olarak bir form olusturmus oluyorum. Gelelim soruma, ben bu on-the-fly yarattigim formdaki herhangi bir inputtan aldigim veriyi guzelce popupa tasiyabildikten sonra, popupdaki herhangi bir veriyi neden o inputun icine yazdiramiyorum ? Eminim vardir bir yazma sekli, bulamadim henuz. Bilen arkadaslar varsa, opecegim yanaklardan :) Tenk yu.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım JavaScript ve on-the-fly yaratilmis bir formdaki veriyi degistirebilme. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar