Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anno 1503 (para problemi)

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

biliyorum ikinci topic aynı oyun için ama ilkinde cd key soruluyodu...

neyse
aldım oyunu tutorialları filan oynadım sonra campaigne başladım
fakat kurduğum şehirde durmadan batıyorum... hep zarar ediyorum nedense. town kur dediği adada ne tobacco yetişiyo ne spice... napıcam imdaayt :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

cok zor bir oyundur ilk once adada yerliler warmı die bak eğer warsa senınle kumaş karşılıgında meyve tobbaco (tütün) falan filan takas ederler ben hep ole yapıodum dur indircem oyunu[hline]Osmanın Soruları Yüzünden Delirir ve Bakırköy Deliler Hastanesine Götürülür..
Sosyal ağlarda paylaş

yok ilk bölümde kimse yok. 30k para veriyo, 250 kişilik town kur diyo, kuruyosun ama tool bitiyo sen maden kurana kadar? allahaşkına biri açıklasın şu oyunun nası oynandığını..[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
tek bildigim zor oldugu her ikisi icin de ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
hımm yükledim bunu oynnuyorum,

ilk bölümde asker basmamı istiyor basit bir görev içinde tuğla ocağını nereye kurmak gerke, tuğlasız olduğumdan seviye atlatamıyorum para akışı belli bir yerden sonra eksiye iniyor.

taş ocağı için en uygun yer neresi, dağ diplerine kurdum sıfır çekti, scout yolladım hep ore salt buluyor.

oyunu yeni yükledim ilk kez merak edip. Sam bir göz atB)-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...