Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 biliyorum ikinci topic aynı oyun için ama ilkinde cd key soruluyodu... neyse aldım oyunu tutorialları filan oynadım sonra campaigne başladım fakat kurduğum şehirde durmadan batıyorum... hep zarar ediyorum nedense. town kur dediği adada ne tobacco yetişiyo ne spice... napıcam imdaayt :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 cok zor bir oyundur ilk once adada yerliler warmı die bak eğer warsa senınle kumaş karşılıgında meyve tobbaco (tütün) falan filan takas ederler ben hep ole yapıodum dur indircem oyunu[hline]Osmanın Soruları Yüzünden Delirir ve Bakırköy Deliler Hastanesine Götürülür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 yok ilk bölümde kimse yok. 30k para veriyo, 250 kişilik town kur diyo, kuruyosun ama tool bitiyo sen maden kurana kadar? allahaşkına biri açıklasın şu oyunun nası oynandığını..[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ya 1603 olsa biraz yardım ederım hiç bilmıyorum 1504 ü[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 . [Bu mesaj Leathas tarafından 05 July 2003 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 yahu bu oyunun ilk oyundan ne farkı var ? ilk oyunun yıllar önce çıkmış bir oyun olmasına rağmen bundan bir farkını bile göremedim[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 tek bildigim zor oldugu her ikisi icin de ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Bol bol ihracat yap. :) Ortalıkta sürekli dolaşan gemiler genelde odun alıyorlar. :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 hımm yükledim bunu oynnuyorum, ilk bölümde asker basmamı istiyor basit bir görev içinde tuğla ocağını nereye kurmak gerke, tuğlasız olduğumdan seviye atlatamıyorum para akışı belli bir yerden sonra eksiye iniyor. taş ocağı için en uygun yer neresi, dağ diplerine kurdum sıfır çekti, scout yolladım hep ore salt buluyor. oyunu yeni yükledim ilk kez merak edip. Sam bir göz atB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bu oyun bedava mı? nerden bulcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bu oyun abandonware değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar