Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::paintball turnuvasi::

ChoTaa

Öne çıkan mesajlar

onuda sağdan soldan toplarız

Pekii kendi silahımızla gelebiliyozmu:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

ya o yurt dışındaki maçlar falan çok profesyonel. bizde daha o kadar gelişmemiş olduğu için zaten bu tür turnuvalar yapılıyor. daha çok yayılsın, daha çok insan uğraşsın. daha kaliteli oyuncular yetişsin maksadıyla.

dediğin gibi 300+ mermi kullanıyolardır o yüzden. ama bu capture the flag benzeri bi oyun olduğundan 10 dakika ve 40-50 mermi rahatlıkla yeter. hatta mermilerinizin artacağını garanti edebilirim :D

buarada son başvuru tarihi [paraların ödenip, formların verilmiş olması] 17 mayıs, acele edin derim arkadaşlar.[signature][hline]Bir müslümanın üç kase balı varsa...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bende paintball a katılacak takımlardan birine girmek isterim. Crepus+Wanted+Chemi+Selamon ahanda ettik mi 4. Fakat iki kişi daha lazım. Fekat pek bir az vaktimiz kaldı. Yokmu başka katılacak.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Ben nezaman listeye girdim dicekdim neyse ii olmuş bende gelirim
Üniversiteli adam buldunuzmu
Sınıfdan Deniz diye bi arkadaş var onu çağırırım[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

aa iyiymiş
sınıfdan adam bulurum ben rahat da
nasıl organize olucaz[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...