Horizon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Adam hala benim niyetimi okuyor birşey demiyorum :). Medyum sg-1. Senin için dua ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ya+ben+lan+neyse+bisey+demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sg-1 said: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ya+ben+lan+neyse+bisey+demiyorum said: bence dansözlüğü ve çamura yatmayı kes, de ki "arkadaş ben bu topiği açtığımda c.başkanlığını komple savunmak, ona iftira atanları teşhir etmek amacı güdüyordum", bitti bu kadar, zor değil yani, seni dışlayacak değiliz, fikrin buysa eyvallah, niye reddediyorsun? Ben önceki mesajlarda 2652365 kere yazdım , yorumlarımda da yazıyor istersen eski sayfalara dön de oku. Benim haberi koyma amacım ortadaki art niyeti göstermek. Sen benim amacımı farklı olduğunu düşünüyorsun diye veya hatta bastırıp senin amacın bu lan kes , demenle olacak iş değil. Yukardaki laf nasıl bir laftır ya. Sen bırak niyet okuyuculuğunu sanki işkence ile sen bunu söyleyeceksin sen busun söyle lan gibilerinden laf ediyorsun. Git işine kardeşim. Açıkça söylüyorum sende bugünlerde sorun var , kendine gel. Ben sen öyle düşünüyorsun diye düşünmediğim şeyi ya da amacım olmayan birşeyi evet öyle idi demem. Bunu söyletme çaban nedir nedir bu ısrar ? Sen kendin yukarıda birşeyler iddia ettin ben de sana öyle olmadığını söyledim. İspatını da koydum. Nedir bu çırpınış arkadaşım. Ön yargılı olmayacaksın , niyet okumayacaksın , benim demedğimi dedin demeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sg-1 said: - Köşke çamur çabası - kendi kazdığı kuyuya kendisi dahil bakın kimler düştü? - art niyetten başka birşey değil bunlar hep senin yorumların winking smiley ondan sonra da kalkmış, "c.başkanlığının yaptığı da hata" diyorsun. e o zaman hani çamur, hani kuyu kazmak? biraz tutarlı olmak lazım. cevap horizon said: Güldürdün beni ya Orada bi art niyet benim lafım , o lafta senin dediklerini desteklemiyor malesef. Orada dikkat edersen ben haberi alıntı yapmışım. İçindeki yazılanların hepsi habere ait ben yazmadım onu. Benim yorumum altında duruyor. Yani burada sevmiyorum öyle kelimeleri kullanmak ama mesajın koca bir "fail" kusura bakma. Bundan sonra iyi oku , sırf eleştirmiş olmak için eleştirme sg-1 ciğim. cevaba rağmen , ben kesin doğru biliyorum edaları ve devam. sg-1 said: eheh peki sen gülmeye devam et. başlıkta yazan koskoca "çamur çabası" pati durdukça senin iç çelişkilerini göstermeye devam edecek. ispatlı cevap horizon said: O haberin başlığı , benim başlığım değil. Ben başkaları gibi provokatif başlıkları kendi kendime atmıyorum haberleri alıntı yaparken. Bugün sende sorun var söyliyim. link Al bu da senin ısrarlı "fail" durumunun ispatı. Bir daha güldüm smiling smiley Not : Haberin kaynağına da laf atıp sakın durumunu saptırma sg-1. Yapmadığın şey değil. Arkasından özkütlesi çok düşük bir zeytinyağı rolü alıp gitmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 camur atmayin gulume :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sdfg viktorun aşkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar