Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Size Göre En İyi Browser

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pekaziz said:
Niye abi :)

Bir kere alıştıktan sonra Chrome'dan Firefox'a dönmek çok ama çok zor :D
şaka tabii canım, çok hatası var diye pek sağlam görmüyorum şahsen sadece.
Mesaj tarihi:
chrome çok çok kötü ya, hem bilgisayarı fazla kasıyo hem hataalrla dolu sık kullanılanlar kısmı bok gibi sağ click menüsü bilmemnesi, forum okuncaksa kullanılır chrome anca.
Mesaj tarihi:
işyerindeki leş bilgisayarımda chrome kullanıyorum açıkçası ben, firefox default haliyle inanılmaz kasıyor; ie'nin 7'si yok. opera'yı denemedim ahah.

anket cevabı olarak da firefox elbette, opera belki yarışabilir ama bir noktada da kişisel tercih devreye girer.
Mesaj tarihi:
pekaziz said:
Niye abi :)

Bir kere alıştıktan sonra Chrome'dan Firefox'a dönmek çok ama çok zor :D

Eklentilerim olmadan asla diyorum ben. Chrome da o yüzden tutmadı pek, kendi bünyemde yani xD
Mesaj tarihi:
firefox'u çok seviyorum evet çok işe yarar pluginleri falan var ama bilgisayarın ağzına ediyor yahu. biraz daha az kaynak harcasa keşke ama gene de en iyisi ff.
Mesaj tarihi:
pc'de firefox mac'te safari. Yalnız firefox'un uyuz oldugum bir yanı var oda sürekli güncelleme cıkarması addonların anlamıyorum neyi fix liyosunuz yada değiştiriyosunuzda paso versiyon cıkarıyosunuz. Reklam kokuyor sanki..
Özellikle No script ve flashgot (ikiside aynı firmanın) deli ediyor insanı
Mesaj tarihi:
Dikkat ederseniz Firefox kullananlarda bir telaş var, şöyle şöyle ondan firefox, böyle böyle bundan firefox. Ama Chrome kullanıcılarının tek bir yorumu yok onca oya rağmen.

Düzeyli insanların tercihi Chrome!
  • Yeni Oluştur...