DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Başka browser bilmedigimden bunlardan seçin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Firefox (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 netscape yok!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bazı sitelerde saçmalasa da gayet hızlı olduğu için Chrome dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben de chrome diyen banlansın dicektim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Niye abi :) Bir kere alıştıktan sonra Chrome'dan Firefox'a dönmek çok ama çok zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 netscape artik olmadigindan onu eklemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 chrome ne lan. aresteki web browser bile ondan daha iyidir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 pekaziz said: Niye abi :) Bir kere alıştıktan sonra Chrome'dan Firefox'a dönmek çok ama çok zor :Dşaka tabii canım, çok hatası var diye pek sağlam görmüyorum şahsen sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 quuq said: chrome ne lan. aresteki web browser bile ondan daha iyidir:D +5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 opera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 chrome çok çok kötü ya, hem bilgisayarı fazla kasıyo hem hataalrla dolu sık kullanılanlar kısmı bok gibi sağ click menüsü bilmemnesi, forum okuncaksa kullanılır chrome anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 işyerindeki leş bilgisayarımda chrome kullanıyorum açıkçası ben, firefox default haliyle inanılmaz kasıyor; ie'nin 7'si yok. opera'yı denemedim ahah. anket cevabı olarak da firefox elbette, opera belki yarışabilir ama bir noktada da kişisel tercih devreye girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 pekaziz said: Niye abi :) Bir kere alıştıktan sonra Chrome'dan Firefox'a dönmek çok ama çok zor :D Eklentilerim olmadan asla diyorum ben. Chrome da o yüzden tutmadı pek, kendi bünyemde yani xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 opera dedim abi. firefox belki genel anlamda daha iyidir ama opera tam benlik lan. kıçımı devirip her şeyimi zarif mouse hareketleriyle hallediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 firefox'u çok seviyorum evet çok işe yarar pluginleri falan var ama bilgisayarın ağzına ediyor yahu. biraz daha az kaynak harcasa keşke ama gene de en iyisi ff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 netscape navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 buyuk ok, en korkunc logolar cumhuriyetinimi gosteriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ateşlitilki akar ama ilerde chrome daha iyi olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 pc'de firefox mac'te safari. Yalnız firefox'un uyuz oldugum bir yanı var oda sürekli güncelleme cıkarması addonların anlamıyorum neyi fix liyosunuz yada değiştiriyosunuzda paso versiyon cıkarıyosunuz. Reklam kokuyor sanki.. Özellikle No script ve flashgot (ikiside aynı firmanın) deli ediyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Opera dedim ben. Firefox sistemimi deli gibi kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Dikkat ederseniz Firefox kullananlarda bir telaş var, şöyle şöyle ondan firefox, böyle böyle bundan firefox. Ama Chrome kullanıcılarının tek bir yorumu yok onca oya rağmen. Düzeyli insanların tercihi Chrome! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ben ilk Safari kullaniyordum fakat firefox 3'e gectim sonrasinda. Memnunum cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ie 6 kullanıorum ben :P 7 yi sevmedim, 6 da kaldım çok memnunum :D 8 çıkcakmış gerçi bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar