bliywig Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kendinegeldi biraz :) gittim yanına yere oturdum kucama geldi baygın baygın... sevdim kızmı (:D Hmm.. ? kızım olsa bu kadar severmiyim lan
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 beni en çok üzen şu sevgini bi kediye göstermen :( köpek gibi bir hayvan varken hele :P
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 gecmis olsun :) kısırlaştırdıktan sonra benim kedim apayrı bi kedi oldu yalnız. acaip sakinleşti en guzelide sevdiriyo artık kendini :D. seninkide sakinleşcek sevdircek kendini manyak gibi :) hatta birazda kilo alcak :)
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Benimde 8 aylik erkek kedim ayni bunalimlarda, cekiyorum bakalim simdilik isyanlarini, kisirlastirmayi düsünmüyorum 1 yasina kadar hatta operasyondan önce istiyorum ki bir kez ciftlessin bu hakki elinden almayayim. Ama beyfendi canimiza okuyor resmen...
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Greeny said: beni en çok üzen şu sevgini bi kediye göstermen :( köpek gibi bir hayvan varken hele :P (tu) Kedileri sevmem. Köpekleri severim. Neden mi bu konudayım? Başlık ilgimi çekti :D .
Öne çıkan mesajlar