bliywig Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kendinegeldi biraz :) gittim yanına yere oturdum kucama geldi baygın baygın... sevdim kızmı (:D Hmm.. ? kızım olsa bu kadar severmiyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 beni en çok üzen şu sevgini bi kediye göstermen :( köpek gibi bir hayvan varken hele :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 gecmis olsun :) kısırlaştırdıktan sonra benim kedim apayrı bi kedi oldu yalnız. acaip sakinleşti en guzelide sevdiriyo artık kendini :D. seninkide sakinleşcek sevdircek kendini manyak gibi :) hatta birazda kilo alcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Benimde 8 aylik erkek kedim ayni bunalimlarda, cekiyorum bakalim simdilik isyanlarini, kisirlastirmayi düsünmüyorum 1 yasina kadar hatta operasyondan önce istiyorum ki bir kez ciftlessin bu hakki elinden almayayim. Ama beyfendi canimiza okuyor resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Greeny said: beni en çok üzen şu sevgini bi kediye göstermen :( köpek gibi bir hayvan varken hele :P (tu) Kedileri sevmem. Köpekleri severim. Neden mi bu konudayım? Başlık ilgimi çekti :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar