Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 selam bir süredir yavru kedi bakıyorum. siam veya russian blue. farketmez, tipleri güzel diye alıyorum :p cins olması önemli benim için. dalmaçyalı/alman kurdu/sivas kangalım oldu şimdiye kadar (eet ev hayvanat bahçesiydi bi aralar, dalmaçyalı ile alman kurdunu kaybettik yaşlılıktan, kangallar da yan komşuya bir köpek gelince huysuzlandılar bütün gece evde uluyolardı, tasma aldım özel o da işe yaramadı vs vermek zorunda kaldım :( ) nese. bu linkleri verilmiş yerlerden bakıyorum, işallah çıkarsa da alıcam. fakat bu yerler ne kadar güvenlidir vs hiç fikrim yok. biriyle konuştum, ivediğin biri açtı karşı tarafta, erkek olduğumu duyunca vermem bayan arıyorum kedi sevgi ister filan dedi asdfasdfasdf. daha önce internet forumundan kedi/köpek almış biri var mı? yani hepsi kolpa mı yoksa gerçekten kedi veren tipler de var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben pitbull umu çok sağlam bi breeder dan almıştım.ama tabi senin istediğin köpeğin yada kedinin breed yapıyorlar mı bilgim yok netten araştırırsan dah fazla bilgi edinebilirsin bence.bu aradad köpeğimi aldıktan sonra hiçbi sorun yaşamadım ama sana bi tavsiye alacağın hayvanın kedi köpek fark etmez anne altında gör..ve anne altından al ki sora pişman olmayasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ya breeder bulabilsem alıcam yani para da veririm sorun değil. ama bulamıyorum bi ay olcak nerdeyse : ( hayvansız yaşamak zor geliyo napıyım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Eheh benim eski kedim Russian Blue idi. Söyliyim o kediler kendilerini aristokrat sanıyor sevdirmezler kendilerini pek , özellikle de yaşlandığında , sadece canı isteyince kucağa gelir , istemezse sevilmek sevdiğinde kalkar gider falan. Sürekli çok yüksek bir yerde oturup kendini kraliçe kaplan sanır falan =) Annemde duruo o şimdi =) Kısır olmasa bi yavrulatayım derdim ama =P // acc karışmış ya , Ghost_boo ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 daha önce böyle bir tecrübem olmadı ancak aldığın zaman secereli ve veteriner kontrollerinden geçirilmiş bir evcil hayvan bulmaya özen göster. hastalanırsa üzülebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Bunun için karneli olmasına dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 karne dediğin, veterinerden alınansa bir esprisi yok, 25ytlye aşı karşılğında veriyorlar zaten. secereli köpeklerin fiyatları çok yüksek yalnız ona da dikkat et derim. ben de pitbullumu breederdan aldım, ki köpeğinin babasının sahibi epey deneysel olaylara giren bir kişiymiş vs. şans işi tabi, ama sağlam bir araştırmayla bulunur sonuçta. çiftlikleri gez derim, anne babayı da görebilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar