Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

modları falan öğrenmeye çalışıyorum.

Mithr

Öne çıkan mesajlar

selam.teori falan öğrenmeye kasıyorum suan.golden vibrator adlı bir sarkı bestelemekteyim öylesine ona birde solo yaziyim dedim mod kullanıp.roland micro cube kullandıgımdan 2 tane salak ton kullanmak zorunda kaldım.chord progression bilmedigimden 3 major akorda takılmıs durumdayım :P ve ses kaydı için amfinin outundan laptopa girdim ama tek kanal oldu onuda sol kanala attı kendisi ehea.kulakla cinsel iliskiye giriyor o bakımdan feci kötü ses.
genelde ayrı notalar üzerinde dolastım iste tam bilmedigimden,icinde olmadıgımdan dogaclama olaylarının.
sizden istedigim nasıl seyler yapabilirim modlarla ben patternleri ezberledim kalın mi teline uygun olarak mesela tüm modlar için genelde diyelim dorian çalacağım seçiyorum bi yerden çalıyorum tüm klavyeye dagılmıs halde.mesela d dorianın içinde bulunan notalar bi pentatonik gamında var efendim,ondanda çalabileceğimi düşünüyorum.ama yaratıcılık yok sanırım bend mend falan tüm olayım sdfsd.neyse işte nası iletebilirim dogaclama olaylarını yardım edin bana pilis.
gitarim ibanez rg350dx,2 yıldır caliyor olacagım subatta dfs.
ezmeyin.
sesi kısın biraz yoksa daha şebelek oluyor.
neyse tiksindiğiniz yerleri söyleyinde düzeltmeye çalışıyım.tesekkürler:P
tek tık download'ın katlanılmaz zevki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...