Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ...falcon 2.0 gibi hayvan detaylı olmayacak, ama detaysız da olmayacak bir modern savaş uçagı oyunu arıyorum, semi arcade şeklinde, var mıdır ? ps: çok eski olmazsa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 martda Hawx çıkıyor, birde eski oyun olan "Echelon: Wind Warriors" vardı ama oyun futuristic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Hawx tam arcade. Arasını tutturmuş bir modern savaş oyunu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 sturmovik serisi iyiydi baya, ama ayrıntısı pek az sayılmaz. gerçi ben pek becerikli sayılmam ama kısa sürede çözmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 sturmovik serisi ww ve wwii agirlikli degilmiydi daha cok ? aklimda oyle kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Evet IL2 Sturmovikler hep WWII agırlıklıydı . Şu HAWX'ı bekleyecegim sanırım, teşekkürler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 HAWX ya inanılmaz eğlenceli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar