fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 şimdi elimde bir adet açılmayan DELL inspiron 510 m model laptop var. bozuldu, açılmıyo. bunun HDD yi söküp masaüstüne takmak istiyorum. soru: nasıl yapacağım? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 usbden takmak istersen onun converterlari var, 2.5" hdd enclosure diye googlelat, yok icine takicam dersen o zaman 2.5" to sata tarzi bisey bulman lazim, ya da o kendisi zaten sata filandir kablosunu alsan yeter olabilir, bilemedim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ya enclosure ya da; disk ide ise 2.5"2 3.5"convertor var, sata ise bir $eye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 peki ben laptop hdd nin sata olup olmadığını nerden alıcam? gerçi kasanın arkasında bi sata girişi var oraya bakarsam olur heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sataymis, sata kablo alsan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kac yillik laptop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 SATA Girişi IDE Girişi Hdd kutuları: Tıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hmm tmm saolun. sataya bağlarım kablo alıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar