Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minsk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben aracısız gidiyorum. minsk linguistic university sitesi http://international.mslu.by/

Ev işini kız arkadaşım halletti sokak ismini filan bilmiyorum 260$ kirası var tek odalı bir ev. Bir iki ay içinde daha büyük bir eve taşıncaz aceleye geldigi için bunu tutmak zorunda kaldık.

Sen minskte misin?
Mesaj tarihi:
Hayır değilim ama senede bir kaç kere gitmeye çalışıyorum .. Yazın da kursa gelicem 2 aylık .. Bir iki okula mail attım bilgi için , dönmedi adamlar anlamadım !...

Sen Rusça konuşarak mı hallettin ki işlerini , kayıt vs. gibi ? İngilizce mail atınca zorlandılar heralde :P Gerçi şimdi burda başladık işte kursa - birazdan çıkıp Taksime gidicem hatta :)

Ev fiyatı normal , ben orda iyi yerlerde kalmıştım , ana caddeye yakın yerlerdi , seninki taaa anasının nikahında değildir umarım güzel bi yerdir :)

Yalnız ne kadar süre kalıcaksın orda , kira anlaşması nasıl ? Cunku ben 2 ay kalıcam desem yine o fiyatlara vericek mi ev sahipleri acaba ? Normal oralıymış gibi , 1 sene kalınca falan dediğin fiyatlara ev alınıyor ama 2 ay kalıcam gidicem diyince adamlar günlük para isteyebiliyorlar..

Neyse sen ne zaman gidiyordun , sen gidince daha ayrıntılı konuşuruz :)

İlk günler internet bulamazsan - evinde olmıycaktır heralde - Cafe Boulelvard var merkezde wireless ı var ordan takıl bi süre :=)
Mesaj tarihi:
Benim işlerimi kız arkadaşım takip etti sadece gerekli evrakları filan yolladım kız da defalarca aradı ve üniversiteye gitti. Tüm bunlara rağmen işlerde aksilik çıktı çalışanlar inanılmaz gevşek. Cevap gelmemesi çok normal :) Taksimde berlitze mi gideceksin? beni aylarca bekletti sağolsun berlitz.

Ev şehir merkezine 5 dakika mesafede mc donalds yakınlarında. Öğrendigime göre eski ve tanınmış bir binadaymış.

Ben toplam 10 ay kalcam ev sahibi 10 aylık sözleşme istedi ama biz olmaz diyince üstelemedi.Evi begenmezsem 1 2 ay içinde daha güzel bir eve çıkmayı düşünüyorum. 2 ay için normal fiyata ev tutabilirsin yalnız ev sahipleriyle konusurken türk oldugunu bilirlerse ev bulmakta zorlanabilrisin.

Emlakçılar kız aradasıma sakın erkek arkadaşının türk oldugunu söyleme demişler :D Ev sahibi sordugunda yunan demiş bizimki heheh. Türkler evlerin içine ediyormuş.

Bu perşembe ya da cumartesi gitmem gerekiyor bir aksilik cıkmazsa. Eve hemen internet için başvurcaz ama bir kaç gün netsiz kalırız herhalde. Bu arada facebooktan eklersen ben ordayken haberleşebiliriz.

Kemal Akagündüz
Mesaj tarihi:
numberten said:

Benim işlerimi kız arkadaşım takip etti sadece gerekli evrakları filan yolladım kız da defalarca aradı ve üniversiteye gitti. Tüm bunlara rağmen işlerde aksilik çıktı çalışanlar inanılmaz gevşek. Cevap gelmemesi çok normal :) Taksimde berlitze mi gideceksin? beni aylarca bekletti sağolsun berlitz.

Ev şehir merkezine 5 dakika mesafede mc donalds yakınlarında. Öğrendigime göre eski ve tanınmış bir binadaymış.

Ben toplam 10 ay kalcam ev sahibi 10 aylık sözleşme istedi ama biz olmaz diyince üstelemedi.Evi begenmezsem 1 2 ay içinde daha güzel bir eve çıkmayı düşünüyorum. 2 ay için normal fiyata ev tutabilirsin yalnız ev sahipleriyle konusurken türk oldugunu bilirlerse ev bulmakta zorlanabilrisin.

Emlakçılar kız aradasıma sakın erkek arkadaşının türk oldugunu söyleme demişler :D Ev sahibi sordugunda yunan demiş bizimki heheh. Türkler evlerin içine ediyormuş.

Bu perşembe ya da cumartesi gitmem gerekiyor bir aksilik cıkmazsa. Eve hemen internet için başvurcaz ama bir kaç gün netsiz kalırız herhalde. Bu arada facebooktan eklersen ben ordayken haberleşebiliriz.

Kemal Akagündüz

MCDonalds ın oralardaysa ev çok iyi , Nmiga diye bir semt var o taraf büyük ihtimalle .. Bizim tuttugumuz yer oraya arabayla 15 dk idi :)

Evet türk olunca fiyatları da katlıyorlar hemen , barda diskoda , ev işinde vs. Orada ev ayarlama işi için senden yardım isteyebilirim o zaman ya :=) Benim hatun becerebilir mi bilmiyorum , yaza kadar konuşmaya devam eder miyiz onunla onu hiç bilmiyorum :=)

not : Facebook ta bi suru kemal akagunduz çıktı , artık ekliyorum tahminen :) OM den mailimi atayım sen beni ordan bul istersen
  • 7 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Vay be 2009'da böyle bir konu açmışım. İyi zaman geçmiş. Bu hafta oradan ev almaya gidiyorum, herşeyde anlaştım gibi. Senede 3-4 ayımı orada geçirmeyi planlıyorum. Yolu düşecek olanlar mesaj atabilir.
  • Yeni Oluştur...