Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Php - Sql

Ragnar

Öne çıkan mesajlar

sql derken muhtemelen veritabanını soruyorsun. hangi veritabanını kullandığına göre değişmekle birlikte her veritabanı (access hariç) çoğu dosya işleminden hızlı çalışır. ve genelde alternatifleri yoktur :P

gerçi bazı noktalarda xml kullanmak çok daha kullanışlı olabilir fakat ben yine de veritabanı tavsiye ederim[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

SQL = Structured Query Language; yani biz kendi aramızda selpak = kağıt mendil gibi bir duruma getirdik amma ve lakin sql genel bişi.

diğer soruya gelince, php - mysql kombinasyonu, asp - mssql kombinasyonundan daha verimli çalışır ancak ve ancak, eğer veritabanını iyi düzenleyemezsen yada tembel kodlar yazarsan elbette aspden daha yavaş çalışacaktır bu bir gerçek ki bunun tersi de doğrudur.

veritabanına gelince postgresql dene derim, her ne kadar mysql ile çalışsa da herkes, mysql çok primitif kalıyor bazı durumlarda.

ama çok abartmayacam diyorsan mysql yeterlidir.[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Sosyal ağlarda paylaş

ms sql üzerinde çok çok çok büyük bir data var ve bu datayı ortak kullan 10 larca program var benim sql li değiştirmem demek diğer bütün yazlımılmarıda değiştirm masanına geliyor
asıl niyetiş şu ide asp sistemi biraz kalın olmuş kod lar hiç optimize değil greksiz bir çok kod var niyetim 0 dan sistemi php ile oluşturmak o nedenle sordum bu soruyuda php ile mysql başımın tacı ama mecburen sql kullanmam lazım şimdiye kadarda php sql ile hiç çalışmadım o bakımdan bir fikrim yok ve yapacağım işin kesinlikle hata kabul eder bir tafafıyom en ufak bir time out veya giden gelen verideki eksikli bana - para olarak döner[signature][hline]Dragger.Org
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...