Khelben Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Oyun açılırken wow error yiyorum ve bu geçmiyor kıl oldum 1 saattir, oyunu reinstall hariç nası geçer bu salak şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Oyunun klasöründeki repair.exe çözüm olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Peki başka bir soruyla geleyim ; bir patchi kaldırmanın bir yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Vakti zamanında benim de olmustu.Bazı yerlerde devamlı fatal yiyordum ve oyuna giremiyordum.Büyük ihtimal dosyalarından bazıları corrupt olmustur.Repair at derim eger büyük sorun olursa zaten patchi geri alır bastan patchletir oyunu.Eskiden ole yapıyordu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 en temizi dvd ye veya daha iyisi external bi hdd e oyunu kopyalayın son çalışır hali bulunsun hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Patch kaldırmayı repair kendisi yapıyor, önceki sürümlere çevirip tekrar patch indirtiyor falan. En son çalışır halini saklamak da bi halta yaramıyor bazen. Geçen gün kapatıp kopyaladım 3 ayrı pc'de denedim hepsinde repair istedi 600mb lik patch indirtti tam bitti dedim oyuna girerken WotLK yüklü değil diyip, dosyalar olmasına rağmen, 2gb de onu indirdi. Sözde patchler dert olmasın diye yedek aldık. Blizz forumlarında her halta reinstall yapın diyor sadece sanki 100mbit internet var herkeste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar