Moonsugar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Selam arkadaşlar. Bir kaç aylık bir aradan sonra tekrardan Aoc'ye dönmeyi düşünüyorum. Sağdan soldan duyduğum ve yaptığım bir kac forum vs araştırmasından sonra Aoc baya bir güzelleşimiş sanırsam. 2 adet naçizene sorum olacak ; 1 - Conqueror veya Tos acmayı düşünüyorum. Ama Pvp yapmayacağım, yani yanlızca Pve için. Sizce hangisi pve için daha iyi bir seçim olur ? 2 - Bunlar olmazsa bana Pve de rahat (quest - grind vs) yapabileceğim, açıkcası pve'si sağlam bir char önerebilrmisiniz ? Dediğim gibi pvp yapmayı düşünmediğim için klassın pvp'de iyi olup olmadığı önemli değil, rahatca grup bulacağım - quest falan yapacağım bir char önerirseniz müteşekkür kaliciim. /peace moonsugar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 tos la çok daha rahat level atlarsın. aoe olayı yüzünden. ama guilde girersen ve raid yaparsan tos ile healer olursun anca. çok fazla combat geyiği olmaz. ama conq ile offtank olursun ve battle res ile aranan class olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 açıkçası pve isteyip sadece pve sunucuda oynayacaksan ( ki pvp sunucusuna girersen mecbur pvpye de bulaşacaksın ) bir kere daha düşün derim çünkü pve bir yere kadar bir süre sonra bayacaktır. asıl cevaba gelecek olursak pve düşünüyorsan, hızlı lvl, cc ( crowd control ), iyi dps ve iyi sayılabilecek heal orantısıyla tempest of set seçmeni öneririm. tos ile ayrıca pvp de yapabilirsin, şuan için toslar pvpde de oldukça iyiler. conq oynamak zor gelebilir. offtank olmasından ötürü tam anlamıyla tank yapamayabilirsin ama main tankı korumak amaçlı arada bir aggrou üstüne alıp tank rahatladıktan sonra aggroyu üstüne atabilirsin. battle res için bildiğim kadarıyla 5 dakkalık bir cd söz konusuydu, passive bir skill diye hatırlıyorum. conq oynayacaksanda yine cc si olan bir build seçmeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 tos pvp de eziyor. onun dışında pve düşünüyorsan dark templar aç raidlerde falan daha çok iş görürsün veya guard ama çok guard var bence dark templar aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Necro aç caster oynamak sıkmıyo ve sadece PvE diyosan, her zaman raide yer bulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonsugar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Cevaplar için saolun arkadaşlar elleriniz dert görmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 conq için cd yok. devamlı resliyebiliyorlar. ben öyle resliyordum bide raidlerde aynı kişiler devamlı resliyor. bence tos açma necro aç. en imba class o şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 haklısın aslında necronun iyi buildleri dot üzerinden iyi dmgler veriyorlar ama öylede düşünmek gerekiyor; necro dotları nerf yer mi? ( hadi 1 shot anlarsında dotta 2-3k crit nedir abi? ) cloth giydiği için ölme riski yüksek, öldürme riskide yüksek ama uzun soluklu pvp düşünmemek lazım ama pve de gerçekten aranır. instant minion kill olayı zaten gerekli bir şey. her daim sp kullanması lazım yoksa dotlar bir halta yaramıyor pek. aslında şahsi görüşüm tos için çok oynadığım için olsa gerek ama açıkçası necroya karşı root sonrası yapacağı büyüleri bozduğum için genelde 1 shot ile alıyorum bir de light armor olduğu için çabucak ölmüyor ne de olsa heal olayı da mevcut olduğu için pek sorun yaşatmıyor. Ama tabi önemli olan yine build. dipnot: necro dotları nerf yer mi dedik ama şunu unutmamak lazım tos storm crown'un da nerf yemesi mümkün 2-3k crit vurabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ya oyunda zaten yapacak birsey yok, bir de ustune pvp yapmiycam dersen cok cabuk birakirsin oyunu. Benim fikrim bu. Pve'si icin oynanacak cok daha guzel oyunlar var. Tos raid'lerde en iyi dps veren class'lardan. ustune heal atiyor birde. Pvp'side iyi. Conq. cok iyi oynamazsan bu ne bicim class, kotuymus dedirten bir class. Sirf pve icin Dark Templar onerilebilir ama pvp si kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonsugar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Arkadasşlar ben Necro açtım :) Birşey sorucam bu Lich form u lvl kaçta alıyorum ? Yada Talent ile falan mı alınıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 necrolar evet çabuk ölüyor ama çabukta öldürebiliyor. melee zor ya kolay değil yani. geçenlerde assassine daldım. adam 5 saniyede kesti beni. çok iyiydi ama böylesini görmemiştim :) sanırsam birazda sensivity ile de alakası var olayın. benim çok düşük o yüzden dönemiorm bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 abi benim anlayamadığım şey . wow çatır çatır dungeonlar koyuyor.Bunlar ayda yılda bir dungeon, bosslar koyuyorlar. Ne biliyim her class'a özel single lvl 80 dungeonlari , questleri koy , Yeni yeni dungeonlar koy. Bu kadar zormu bunları yapmak ya.Craft sistemini düzenlememelerini anlarım üstüne scriptler yazılması lazım üstünde oynanması lazım. Ama sırf world build + spawm isteyen birşeyi becerememelerini anlamıyorum. Wow'da feleğim şaşardı class'ım için hangi dungeon'ı, hangi questi önce yapmalıyım diye düşünmekten.AOC'de t1,t2,t3'ler harici hiç birşey yok gibi... Şuanda sırf çeşitsizlikten kaybediyor oyun. Salaklar hala sorunun lvl 80 de yapıcak birbok olmamasını anlayamadılarmı. Oyun çıktığında (çok bug vardı ama kimse tınlamıyordu lvl 80 olalım nasil eğlencez bakalım diyorlardı ama lvl 80 de yapıcak hiçbirşey yoktu bunu duyan insanlar'da lvl 80 olmadan bırakmaya başladı daha sonraları..) yani oyun cıktığında lvl 80 ler için hiçbirşey yoktu halada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 şu gelicek büyük patch de ot nin oraya yeni instanse koyucaklar işte. quest aldığın filan. çete savaşlarının olduğu yer. 6 kişilik instanse gelicek epic mode olan. ama çok haklısın yani. kheshettaya çağırıolar bizi ben gitmiorm. kaos var. fps kaldırmıyor. kim kime vuruyor anlamıyorum mesela o yüzden de girmiorm onun yerine odun modun toplayıp altın kazanmaya çalışıorm. bu arada var mı bir yolu kolay altın kazanmanın filan. 700 g verdi arkadaş dedi gold farmcısı filan dedi. nasıl acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Benim aklima hep su geliyor. Bu isin basinda iyi bir yapimci ekip vermis. Ilk 40 lvl'e kadar tasarlamislar, ana hatlarini belirlemisler. Sonrada bir sekilde birakmislar projeyi. Bunlarin yerine su andaki beceriksiz ekip gelmis. Mesela Sanctum of the Burning Souls ne kadar guzel bir dungeon. Kac kere yaptim, hic biktirmadi. Lvl 80 icin bunun gibi 10 kisilik 3 dungeon daha olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 level 80 sonrasını kesinlikle doldurmalılar aslında brc nin falan daha yarisi bile açik değil yani dolacak ama oyun çok komplike yazıldığından mıdır nedir yavaş yavaş yavaş çok yavaş geliyorlar yoksa çok dungeon var.bir de murder sistemi sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 açıkçası şöyle diyeyim raid dungeon koymazlarsa normal onyx chamber gibi zindnalar koyarlarsa benim için pek bişi ifade etmez benim pve anlayışım aoc için raid dungeonlardan ibaret onun harici tamamen pvp dengeli düşünüyorum. yalnız bence yapılan büyük hata 5 pvp sunucusunun 1 sunucuda birleştirilmesiydi çünkü arkadaşların dediği gibi siege kıvamından daha büyük bir insna yoğunluğu keshatta üzerinde hakim ve tek pvp noktası olarak kötü bir durum bence. ayrıca hala bar kavgası eklenecek güya ama henüz bir gelişme mevcut değil. her şeye rağmen pek bıktırmayan oyun bana göre. sadece combat sistemi bile beni eğlendirmeye yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar