balon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Google chrome kullanıyorum , belgelerimde bir şey attachleyemiyorum mail yazarken , zira ie'de böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. bunu nasıl halledebilirim ? edit: heh ie'de de olmuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ff, opera dene. ya da baska dosyadan attach yap. belgelerim klasörünün bi tuhaflığı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Ya up çok iğrenç bir durum bu up. dosyanın yerini değiştirdim yemedi , google chrome , ie falan yemedi. mozilla mı kasıcam şimdi :D gmail ve yahoo hesaplarımın hepsinden denedim attachlemeyi , başaramadım . Yahoo hesabımda bilenler bilir , attachlemeden sonra dosya çıkar done olur , yollarsın .bu olmuyor. google da direk gözattan dosyayı atar , yolla dersin. yolla'ya basınca error veriyor .nedir mozilla indirmeden nasıl halladebilirim. edit: Google merve'nin dediklerini yaptım , yine olmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ff de yemedi .help :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar