Odinn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Özellikle bodye başladığımdan beri sırtımda hafif bir akne problemim var, biraz araştırdım nette Accutane en etkili ama acaip yan etkileri var diye geçiyor ve o kadar abartmama gerek yok zaten. Onun dışında B5 vitamini özellikle suratta vücut yağını azallttığı için tavsiye ediliyor, ayrıca Pro-Activ ürünü enteresan geldi. Kendinizin kullandığı ve tavsiye edebileceğiniz ürün veya ilaçlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 yetemenk said: doktor Gittim cildiyeciye, Clamine-t diye bişey verdi, hiçbi işe yaramadı :D (geçen yıl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Normalde cildin yağlı mı? Normalde akne vs şeyler vardı da mı çoğaldı? Body'e başladığından beri beslenme alışkanlığında değişim oldu mu? anlat yavrucum şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Dynun said: Normalde cildin yağlı mı? Normalde akne vs şeyler vardı da mı çoğaldı? Body'e başladığından beri beslenme alışkanlığında değişim oldu mu? anlat yavrucum şimdi :P Evet cildim biraz yağlı, bodye başladığımdan beri mamut gibi yiyoyorum yetmiyor protein tozu kullanıyorum. Eskidende vardı akne , son zamanlarda birazcık arttı (yinede öyle aman aman bi problemim yok). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ergenliğe denk gelmiş de olabilir dont worry be happy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar