Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Zyxel Modem kullanıpta multiplayer oyunlarda port sorunu yaşıyan varmı ? Port'u açıyorum modemin firewall'un dan da açıyorum en son'da windows'un firewall'un undan geçiriyorum ama çalışmıyor. Torrent'te fln bir sorun yaşamıyorum sadece bazı oyunlarda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 valla bende 2 sene önce verdikleri bedava modem var zyxel oda,hiç sorun cıkartmadı,gerçi torrent ve dota için portlar açıktı,ama hamachi de bazen problem cıkarıyodu,o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Set of max # of istructions diye bi sekilde limitlenmis olabilirsin. Modem history veya logundan port acma isleminden sonra herhangi bir problemle karsilasip karsilasmadigina bakabilirsin. Veya tum portlarin acik olmasi problem olmayacaksa networkundeki sadece bir i.p. icin DMZ(demilitarized zone) aktiflestirebilirsin. atiyorum x.x.x.5 dmz dir. bu i.p. icin NAT calismaz, fakat diger ip ler icin aktif bisekilde calisir. oyun oynamayacagin zaman x.x.x.5 i kullanmazsan firewall dan yararlanmaya devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar