Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ve size bişey söyliyimmi? benim umrumda değil laiklik. ben sırf etrafımda bunca salak zaten varken birde ileride sayıları katlanarak artacak olan bu yobaz kesimi istemediğim için sarfediyorum bunları. imam hatip öğrencilerini öğretmen yaparsanız ileride işimiz çok zor olacak.. ne yaşanır bu ülkede ne başka birşey.. not: bugün bişey dikkatimi çekti haberlerde.. eurovision için bütün katılımcılara ist. tanıtmak amacıyla dvd mi ne verilmiş yada vcd herneyse işte. istanbul'u gösteriyormuş. gösterilen tek şey ise binbir tane cami. başka bişey yok istanbul'da yani sadece cami var o yüzden heralde.. allah kahretsin ya..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: unity100, 12 Mayıs 2004 22:31 tarihinde demiş ki: said: fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda ki şu an da öyle gözüküyor unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder. ne alaka iste bi post once izah ettim. bi incele su anki sinav sistemini bak ne goreceksin. artik en kotu universiteler dahi 310 puan, en iyi universite 370 lerde. eskiden biri 350 puan olurdu digeri 620. ozellikle sinavdan alinabilecek puani 300 le limitlediler, geri kalani tamamen ortaogretim. Evet ortaöğretim işin içine ediyor ben öss den full çıkarsam 300 yapsam okuldan bana 60 geliyor nerede o hayal universiteler ? Boğaziçi itü odtü hani hangisine girebiliyorum? adam boğaziçinde kapıyı 371 den açmış ben manyak olsam 300 yapsam giremiyorum kardeşim neden giremiyorum ? Lise 1 de 1 saat dışarıda daha fazla gezdim 4 yaptım 4.5 yapmadım diye giremiyorum. [signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum [Bu mesaj Arkansis tarafından 13 Mayıs 2004 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Saendul, 12 Mayıs 2004 22:38 tarihinde demiş ki: Unity ya böyle bir sorunu tam sınav öncesinde yaşarsan ve kafan çok karışık olduğu için sınavda iyi yapamazsan o zaman haksızlık değil mi? Her insan lise 1'de kendini bulmak zorunda değil, gayet de bu olay lise 3'e sarkabilir. Diğer dediklerine katılıyorum ama buna itiraz edeceğim. Ben kendimi lise 3 de değilde lise 1 de buldum. eee ne olacak şimdi ? Load mu edeceğiz tekrardan ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: BonePART, 13 Mayıs 2004 00:36 tarihinde demiş ki: sen gezerken o adam calisyomus sen gezerken baska soru Daha yukarda o ben gezerken çalışan adamların universite koridorlarındaki hikayesini anlatmıştı unity birdaha okuyunuz[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Kusura bakmayın ama herkezin aile hayatı ve psikolojik durumu kusursuz olamıyor. Kimse mükemmel değil. Lise 1 de de ergenlik dönemi geçiriyordum. Ha pardon ertelemeyi unutmuşum kusura bakmayın arkadaşlar. sniff sniff[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: BonePART, 13 Mayıs 2004 00:44 tarihinde demiş ki: ben sikayet etmem yıldıza girdik anca ama yeter calısmadım sonuc bu itiraz etmiyorum sadece ben gezerken o calıstı giremeisn uniye sacma bi laf bide meslek liselerinin bmantıgı teknisyen yetiştirmektir okul bittiginde direk bi ise girebilmektir unide urasammaktır imam hatilere girmiyorum bile gecen gun biri "imamlar artık lise mezunu değil imam hatiplerin bir gorevi kalmadı" dedi alkısladım bende ne diyim abicim ben ortaöğretim başarı puanına karşıyım. Daha kişiliğim oturmamış kim nereye çekse oraya gidiyor pozisyonundayken Ergenlik dönemindeyken , deli vaziyetindeyken alıyorsun 0 ları oturuyorsun. Şimdide devlet unisine girme şansım bile yok.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Delanoresse, 13 Mayıs 2004 00:46 tarihinde demiş ki: Arkansis, 1.5 milyon kisi giriyo bu sinava "vaah caniim bunun ailevi sorunlari var al sana +15 kalem silgi seti verelim sinavda bogazicine girebil" mi denmesini bekliyosun? talihsizlikler olabilir ama bu geri kalan kitleyi alakadar etmez cem uzan gibi "ACİN ONUMUZU" diye bagirmayin, yeter evet %1 lik dilimde olanlardansın sende herhalde %99 luk dilime karşı olduğuna göre[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 fizban dediklerinde haklısın fakat sonradan toplaması imkansız bunu. Ortalamayı derinden etkiliyor lise 1 hele lise 2 dede kötü ise notların imkanı yok birdaha kuyruğu düzeltmenin. yani öss de full bile giremiyorsun. orta öğretim puanı olayı bence kötü[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum [Bu mesaj Arkansis tarafından 13 Mayıs 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Arkansis tarafından 13 Mayıs 2004 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Sadece lisede alınmıyormu bu ortalama ? fizban ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ilk okul ve ortaokul konusunda haklısın ama lise de bir olmuyor[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Tebrikler fakat herkez mükemmel değil.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Evet mükemmeller yüzünden şu anki halimize bir bak.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 türküz işte kardeşim kendi *okumuzla oynuyoruz, hepinize yapılan bir haksızlık var ortada ister EAcı, ister süper lise mezunu, ister imam-hatipli ne olursan ol haksızlığın içindesin zaten. birlik olup, acaba bişiler yapılabilir mi diye düşünmek varken, birbirinize üstü kapalı/açık laf geçirmenin ne alemi var anlamadım ? kaldı ki neyin tartışmasını yapıyoruz onu da anlayabilmiş değilim, biz süper eğitim alıyoruz bizi neden sadece öğretmen yapıyorlar ? gibi bir durum var genelde. açıklamaya çalıştım ama tekrar söleyeyim, isterseniz küfredin ama gerçekler bunlar. 1. üstü kapalı, yarım kulak, az bilgi, eksik bilgi de olsa; bu okullara girerken ne olacağını da biliyordunuz. 2. bu tip okulların hepsinin puanı ortada, mıçını sıkıp anadolu lisesine / fen lisesine giren adamla aynı mezuniyet şartlarına sahip olabilmeniz mümkün mü ? 3. "iyi" üniversitelerin çoğunluğunu da zaten anadolu / fen lisesi / 'seçkin' özel okul insanları oluşturur. yani aslında öss işin geyiği, asıl eleme liseye girerken (benim zamanımda ortaokula girerkendi) ... e sen zamanında top oyna, gez toz, sonra e bari meslek lisesine gidelim de; ondan sonra da kalk o adamın girebileceği okul için rakip çık, yok öle ... 4. bunları da geçtim, meslek liseleri "tekrarlıyorum" gençler meslek edinsinler diye varlar. madem bu kadar mühendis olma kaygın vardı, mahallende düz lise yok muydu ? derler adama. meslek lisesinden mezun olan adam kadar bilgisayarı bilmez belki bilg. mühendisi adam, ama sen de onun 4 senede aldığı analitik düşünme yetisini kazanamazsın asla, olay sadece php kodu yazabilmek, site yapabilmek olsa; delphi, VB de iki program yazmak olsa herkes bilg. mühendisi olurdu. ha işte bu adama bu düşünme yetisi, teeee lisede verilio zaten. hani zamanında çalışmayıp giremediğin okullarda. 5. e peki bi kere giremedik bu liselere diye bütün hayatım böle mi olacak kardeşim ? cevap basit: %99 ihtimalle evet. eğer sen kendi kabuğunu kırarsan, arkadaşın dediği gibi her yerde her şekilde okursun. banane bizi almıyorlar moduna diyeceksen, zaten neden meslek lisesinde okuduğun belli. 6. ki zaten yine "tekrarlıyorum" bu okullar, ama bu çocuğun aklı bir karış havada, liseyi bile zor bitirecek, e bari buraya verelim de bir mesleği olsun diye ailenin soktuğu okullar. ne zaman ki imam-hatipleri bir yerlere getirme kaygısı çıktı, o zaman açıldı bu konular; yoksa yıllardır (demin aslında biraz es geçtiğim gerçeği) bilinio meslek lisesi nedir ne değildir. 7. meslek lisesinden mezun olan insanın itiraz etmesi gereken, "ben nie sadece öğretmen olabiliom ?" değil; "ben neden bu kadar az para kazanıyorum ?" sorusunu sormaktır. ki bu konuda, geçen sefer de sölediğim üzere, avrupadaki meslek lisesi mezunlarından çok çok gerilerde türkiye. orda adam ister kendi canı istediği için, ister daha fazlasını okuyamacağına inandığı için meslek lisesine girer ve türkiyede kazanacağından / yaşayacağından en az 3 kat daha iyi durumda olur. e bundan da gocunmayacaksa ilerde elbette bir sorun yok adam için de, işverenler için de. 8. ister kabul edilsin, ister edilmesin; meslek lisesinden mezun adama teknisyen gözü ile bakılır. ama türkiyede maalesef bu kelimenin bile anlamı bilinmediği için, burdan mezun olan arkadaşlar ben her şeyi biliyorum havasındalar. hayır, sen bir teknisyenin bilmesi gereken her şeyi biliyorsun, sorun bu işi okulunda okumayıpta teknisyenlik yapanların az bilmesinden kaynaklanıyor. yani illa kutuyu açtırıp söleteceksiniz kötüyü, yiin birbirinizi en güzeli böle evet; burda, sokaklarda, mecliste, her yerde; ondan sonra da açık oturumlar yapılıo neden kaçıo genç beyinler dışarı diye ... açıkçası neyi, neden savunduğunuz da belli, nereye varacak bu iş anlayabilmiş değilim. meslek liseli adam da boğaziçine girebilmek istiyor; boğaziçine girmiş adamsa, ben yıllarca kastım türkiyenin en iyi liselerinden birinde okudum, devam ettim yine kastım burda okuyorum, e sen meslek lisesi mezunu halinle ne işin var otur oturduğun yerde dio. eee ? ben söliim ilk cümlemi tekrar okuyun şimdi ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 saçmalığa bakın ya.. bende parlak değilim ayrıca kal'da okumadım da.. katsayı olayı tamamiyle saçma sapan bişey işte.. fizban'ın ağzından dökülen cümlelerde bunu sergiliyor.. sonuncu olsan bile 68 puan alırdın yani neymiş başkasının başarısı yüzünden ben hiç bişeyi takmasam ders çalışmasam bok gibi bitirsem o okul bana oturupta çok çalışıp düz lisede okuyan ve cidden bunun için uğraş veren bir adamla aynı puanı verecek.ya hadi ben kendimi örnek wermiyorum tamamiyle kendimden kaynaklanan bi olay benim kala yada başka bi yere girememem ama sonuçta herkes gibi değil herkes dersaneye gidemiyo sürekli olarak. hele benim gibi gönderilipte zorla gitmiycem deme lüksüne sahip değil çoğu kişi.. katsayı olayı apayrı bi tartışma konusudur yani. emre kacar gibi olsam 180 de 180 yapsam giremiyorum boğaziçi'ne.hyr zaten istemem öyle bi yerde okumayi ama sonuçta çok saçma ve haksizlik bence. hersey zaten sinavda kafanin calisip calismadigi seklinde belli oluyor ve ben banane ya lise 1 de oturup ders mi calisicam yani? hayatimin en guzel 4 senesini mal mal ders calisarak mi geciricem ben? hyr hic sanmiyorum. evet diyen varsada yalancidir iddiayada varim. yada siz cok sonuk lise hayati yasadiniz demektir. katsayiya tamamiyle karsiyim ama bu asla imam hatipler icin fln gecerli degil. alanlarimiz ayri ya sonra gelicek orda derste kaporta gören bi kaportaci yamagi mühendis olacak varmi boyle bisey. ne demek ya. evet sonucta aile baskisiyla gidenler cogunluktadir imam hatiplere mesela. cunku kapali gidebiliyolar o okullara baska yerlere gidemiyorlar. aileside zorla gonderiyor tamam o konuda yapabilecekleri bisey yok ama BANA NE?[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: BonePART, 13 Mayıs 2004 00:58 tarihinde demiş ki: mukemmeller yuzunden evet o mukemmellerin kafasınu kullanmasına izin verilse belki bisi yapabilirler kac tane bogaz ici mezunu milletvekili war kac tane odtu marmara yıldız itu mezunu milletvekili war kac tane ilkoul mezunu millet vekili war buna bak ondan sonra konusalım eywallah haklısın[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 "ben güzel sanatlara gitcem ne öss ye sokuyolar beni ??" bak herkezin bagırıcak bi bahanesi var görüyomusun[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: BonePART, 13 Mayıs 2004 01:03 tarihinde demiş ki: eee ordaki ossnin mantıgıda en basitinden kavrama becerin varmı olayı yane 120miyi asıyoan mongol değilsin demek butun mantıgı o ondan sonra git ozel beceri sinavinna sana degildiki demek istedigim boktan sistemde biyer edinmek kendine cok mantıksız benim öss girmem mesela ama yapmak zorundayım sabahın 7sinde kalkıp giidip 185 - mimar sinan için 195 i geçmem gerekiyor.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! [Bu mesaj Bıshop tarafından 13 Mayıs 2004 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 arkadaslar, sizin sorununuz iyi bir okulda okuma olayını direk olarak verilen emeğe endekslemeniz. yok öle bişe. sittin tane counter-exampledan biri olarak önünüzdeyim. peki emeğe endekslenmeli mi ? bence hayır. herkesin yapacağı/yapabileceği şeyler farklı, herkesin belli bir kapasitesi var. ben bi konuyu 10dk da anlarım, sen 30dk da anlarsın diyelim. ben 30dk çalıştım, sen 1 saat çalıştın. ne oldu ? ben senin 50% önündeyim. çalışma çalışmama olayına getirmeyin bu işi ..[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 istersen kral ol belirli bir miktarda çalışmazsan yapamazsın ayrıca çalışırsan garantiye almış olursun, sen o kadar puan yapacağını sınava girmeden önce tahmin edebilir miydin ? veya madem örneğim diyorsun ne kadar çalıştın onu da yaz görelim kıyaslayalım kapasitene lafım yok ama bu yazdıklarını okuyan insanlar kapasitelerini öss de anlayıp şok olmaktansa gidip çalışsınlar, süprizlere ortam sağlamasalar daha iyi olur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hayatı bi sınava vaglama olayı zaten denyoluk.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 evet aynı mantıkta ilkokulda anadolu liseleri sıavina girerken bir gram ders calismadim ama sonucta burak bora'nin yedeklerindeydim.. hic ders calismadim hemde hic cunku sinirliydim cunku sinif atlattilar bana kabul etmedim etmeyincede bana ilkokulda hep bi üst sinifin derslerini gösterdi ogretmen .. 2 deyken 3 3 deyken 4 4 deyken 5 dersleri aldim.. bu seferde zorlari yapiyorum kolaya gelince ı-ıh gibi bi durum oldu.. ilkokuldaki en iyi iki arkadasim normal calisip biri ist erkek bir digeri gassaraya girdi ama bakin benim ki benim tercihim degildi etki tepki olayiydi tamamiyle.. kisacasi sizin mantiginiza gore ben giremedim bunda ogretmenimin ve aliemin buyuk etkisi oldu bu yuzden hayatimla oynandi ben boku yedim bittim.. bu mudur ya? ne demek cocuklari camdan izliodm.. o kadar eve kapanip ders calismanizi gerektiren bi olay yoktu o sinavda hepimiz biliyoru zaten bunu..ne bu canim.. katsayi sucks sonuna kadar.. dela da sucks[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Katsayı saçmalık zaten salla[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ki dela tornaci muhendiz ayriminda hakli yani ne bu be iyi bizde gidip karpuzcuyu alip kaleci yapalim... ayni sey... nasi olsa oda tutuyo biseyleri kalecide..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 abi çalışmanın birimi olsa tamam ölçüp yazalım ama dikkatini vererek çalışmayla adını çalışma koyup otomatik viteste test çözmek arasında da fark var. ayrıca çalışmak garantiler diye de birşey yok bence. olmayan adamda olmuo yani 6 farklı dersten her hafta ozel ders alıp ders calismaktan baska sadece maclara göz atan bir çocukluk arkadaşım vardı bizim eski apartmanda, adam 310 yapabildi 70 küsür okul puanıyla .. burda tek etken kapasite de değil tabi adamın ne kadar hazır olduğu da önemli başlamadan önce .. sallaya sallaya geldiyse ortaokuldan liseye önce ilk kısımları öğrenmesi lazım. öklit i lise2 de dersanede gören adamın işi zor tabi orta 2 de öğrenenin karşısında ..[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 dra ya dedim ben sen çalış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar