Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Google ilişkili kendi sitenizi hazırlama applicationu. Google kişiselleştirilmesinden sonra ne zaman çıkartır diye merak ediyordum ki çıkartmış yeni diye de taglayıp sunmuş. sites google ht tp://sites.google.com/site/-site adınız-şeklinde görünüyor. İlginç ama tabi bence gereksiz olmuş. Amatörce bişeyler yapmak isteyenler merak edenler denesin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 zamanında denedim. baya da zaman harcadım. sonra tekrar bakmak için açtığımda sayfa kendi kendine silinmişti :S anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 http://sites.google.com/site/grallarngralgralgroup Süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sormak istediğim şey ise şu: Bu sitenin alanını depo olarak kullanabilecek miyiz? Kayıt formunda "işyerlerine 3 GB alan" diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Kinkaudonau said: sormak istediğim şey ise şu: Bu sitenin alanını depo olarak kullanabilecek miyiz? Kayıt formunda "işyerlerine 3 GB alan" diyordu sen işyerimisin? yani sahibi falanmısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar