Asgard Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Arkadaşlar icinden cıkamadıgım birkac sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. 1.raid icin expertise kac olmalıdır? 2.haste kac olmalıdır? 3.rotasyon ne olmalıdır? 4.kullanıslı macroları yazarsanız sevinirim:D Raidlerde genelde sonuncu oluyorum üstüm basımda güzel heroic naxx 10/25 itemler var yani fena deil ama anlamadım valla dötüm cıktı dün dps yapacam diye naxxta gene hüsran gene hüsran:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 hastten expertisedan önce hit olmalı, guzel hitten sonra expertise accık (%3 dodge engelliycek kadar) sonra %30 crit ardından ap/crit cok abartmadan haste. bunlar bu sırayla olursa guzel olur, olmazsada guzel olur keza warrior guzel bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 108 expertise 305 hit 128 haste rating var genede cıkamadım nerde yanlıs yapıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 talentın ne, varmış yeterli sayılacak statların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 talent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 armory koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bana gamecard al sorunlarin cozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 armory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 e fury dedin arms çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 nasi arms? ahah demin furyydi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ehe deiştirdim pvp ye akayım bari dedimde fail olduk neyse yine fury oldum pvp de sarmadı zte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 sorun title da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 neyse herkes takıldıgına göre karakterde ve bende sorun yok demekki warrior up diyelim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 sen bu hizla devam edersen raiddlerde ben bir sonraki raidde sana takilcam hic merak etme :D Git arms ol bare raide yararin olsun kendine yararin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 3.5k dps yi gecebilecekmiyim bana bunun garantisini veriyomusun he veriyomusun!!!1111 :) ya saka bi yana deniycem armsıda raid icin adam gibi talent örneği bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Asgard said: 3.5k dps yi gecebilecekmiyim bana bunun garantisini veriyomusun he veriyomusun!!!1111 :) ya saka bi yana deniycem armsıda raid icin adam gibi talent örneği bulamadım. boss un hp %20 nin altına inince evet. bu arada,arms pve yapıcaksan 2 şey var.rend koyarsın overpower açılır yapıştırırsın güzelce.bide slam.(armsdan kastım da işte 2 hand daha çok,pure arms zor yoksa.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Talent ornegi al benimkini yap iste aynisini. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Nodin Ps: Bosslar icin:%6 dodge %11 parry Dps sen %6 lik xpertise yok tanksan %11 Haste:Bosver Hit: Base cap hit ten sonrasi olsa da olur Macro: bunlari ben kafama gore yaptim kafana gore ekle cikart. MACRO 4 "Bt" INV_Misc_QuestionMark /startattack /cast Blood Fury(Racial) /use Loatheb's Shadow /cast Bloodthirst END MACRO 5 "Hs" INV_Misc_QuestionMark /startattack /cast Heroic Strike(Rank 13) /castrandom Berserker Rage,Death Wish,Recklessness,Heroic Throw,Bloodrage,Whirlwind,Bloodthirst END Bir tanesi bt nin yerine otekisi hs nin yerine ww de birsey yok Pss: Execute kullanma furysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 tamamdır eyw deniyecem su baglantı iyilesir iyilesmez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar