HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kasayı acdım içine bi parça takcakdım vaz geçdm kapadım kabloları takdım power e basdım anormal bi durum yokdu windowsa gelene kadar bakdım ki ışıkların hiç biri yanmıyo reset attım mause ile mause çalışıyo sadece. reset atarken klavyenin 3 ışığıda yanıp sönüyo aygıt yönetçısıne bakdm maus olark görüo tamda göremio sanki uyarıda var basnda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ps/2 to usb adaptorlerle usb den bagla. Zaten usb den baglida calismiyorsa ps/2 baglayip bios dan usb keyboard support u ac. bios pilin bitmis ,elektrik kesilmis veya bios update yapmissan onun yuzunden olmus olabilir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 yok usbden bağlı deil klavye ps/2 den baglı ps/2 to usb de elimde yok. o saydığıklarından bi pil bitmiş olabilr elktrk keslmedi update de ypmadm.kasanın kpağı acdm kapadm okdr klavye hiç çalşmadndan biosada giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 O halde adaptor aramadan once mumkunse baska bir klavyeyle de dene, herhangi bi sekilde kablo biseye takildiysa bir pin falan kirilmis olabilir, birde genelde ps/2 mouse lar icinden cikar bu adaptor, illaki vardir bi yerde, birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 az önce 4 kere reset attım belki düzelir diye, hiç bi değişim olmamışdı şimdi tekrar bi reset attım düzeldi(:P) teşekkürler yardımın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar