HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kasayı acdım içine bi parça takcakdım vaz geçdm kapadım kabloları takdım power e basdım anormal bi durum yokdu windowsa gelene kadar bakdım ki ışıkların hiç biri yanmıyo reset attım mause ile mause çalışıyo sadece. reset atarken klavyenin 3 ışığıda yanıp sönüyo aygıt yönetçısıne bakdm maus olark görüo tamda göremio sanki uyarıda var basnda
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ps/2 to usb adaptorlerle usb den bagla. Zaten usb den baglida calismiyorsa ps/2 baglayip bios dan usb keyboard support u ac. bios pilin bitmis ,elektrik kesilmis veya bios update yapmissan onun yuzunden olmus olabilir problem.
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 yok usbden bağlı deil klavye ps/2 den baglı ps/2 to usb de elimde yok. o saydığıklarından bi pil bitmiş olabilr elktrk keslmedi update de ypmadm.kasanın kpağı acdm kapadm okdr klavye hiç çalşmadndan biosada giremiyorum
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 O halde adaptor aramadan once mumkunse baska bir klavyeyle de dene, herhangi bi sekilde kablo biseye takildiysa bir pin falan kirilmis olabilir, birde genelde ps/2 mouse lar icinden cikar bu adaptor, illaki vardir bi yerde, birinde.
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 az önce 4 kere reset attım belki düzelir diye, hiç bi değişim olmamışdı şimdi tekrar bi reset attım düzeldi(:P) teşekkürler yardımın için
Öne çıkan mesajlar