balon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konu garip gelebilir ,burda bunu anlatmam çok doğal olmayabilir ama sizler ne yapardınız diye tepkilerinizi merak ettim .benim bir amcaoğlum var , cins bir adam .Babam ailesinin en büyüğü olduğu halde ne gelir elini öper, annemin de yüzüne bakmaz. Bense adamın yaptığı eşeklik , gerizekalılıktır ve büyüklük bende kalsın mantığından dolayı hiç de sevmediğim halde amcamın da , yengemin de elini öptüm , merabamı her zaman vermişimdir . Bu çocuk amcaoğlumdur diye hep yüzüne baktım ben bu adamın, işte " yengemle problemim ayrı senle problemim yok " bahanelerine çocuğunda eyvallahı çektim , bir şeyler anlattı ben o kadar haklı oldunu söylemeden kendi yorumlarmı falan söyledim . kısacası kendi ailemizden de hep en fazla yüzüne bakan bendim . Fakat bugün yeni bir olay sabrımı taşırdı . arabayla adamların evinin önüne yanaştık ailecek , apartmanlarının altında bir internet kafesi var diğer bir amcaoğlumun.bu herifde orda otururken bizi gördü ama yüzümüze bile bakmadı . ayağa kalkıp bir merhaba demek bile yok . Bu kadar ağırdan alan ben , bir daha selam versem 2 olsun diye içimden geçirdim çocuğunda arkasından bi ton saydırarak . Ben akraba yerine koymayı düşünmüyorum bu çocuğu , ailesine de merhaba merhaba demeyi düşünüyorum .bir de cahil oldukları için büyük bir kinleri var kendi ailemize , ve böyle kendini üstün görmeler falan . Napılmalı bu tarz bir adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 said: merhaba merhaba yeterli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 cocugu bilmem de, cocugun hiyarligi yuzunden amcanla, yengenele neden muhabbeti kesiceksin, orasini anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 facepalm yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 zaten pek bir muhabbetimizin olduğu da söylenemez de şey diye düşünüyorum ben. ulan senin oğlunsa bu çocuk , yeğenlerin senin elini her gördüğünde gelir öper , merhabanı der . Sen oğluna hiç mi terbiye vermezsin .Hadi çocuğun asiyse de mantığım şöyle bir kapıya dayanıyor , madem oğlun eşeğin önde gideni , al benden misilleme . Belki böyle bir tepki vermek gerekiyor , bir şeyler sorarsa da o terbiyeyi oğluna öğret diye ortalık yerde kapağı da yapıştırcam diye düşünüyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 cesedini parçalara ayırıp türkiyenin 4 tarafına göm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bence o amcaoğlunu çek bir kenara 'ne lan bu havan senin' diye söze gir gerekirse göm kafayı bir daha da muhattap olma (ciddiyim). amcan ters bişi derse de yapıştırırsın cevabını kaldı ki her açıdan haklı sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 salla gitsin ya, amcaoğlun oldu diye kankan olcak hali yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 yav said: salla gitsin ya, amcaoğlun oldu diye kankan olcak hali yok ya. +1 onun sana yaptığının 2 katını yap.. ozaman anlar eşekliğini anlamasada bişey kaybetmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 adam olsun gelmeyelim oraya. bikere indirecek o eli kolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Dynun said: ... bikere indirecek o eli kolu sdzxkafjhsdlkfjhzxsdf :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bırak boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=z3Cc2vdjxw8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 gozune faber castell sok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 insanin basina ne geldiyse ya dostlarindan ya akrabalarindan gelmistir. dusmandan gelen koymaz zaten adama o yuzden akraba dir carttir curttur muhabbeti yapma o sekilde davranan bir adama nasil davraniyorsan oyle davran. mantiga sigmaz kalabalıkta bir ailem var baya sey gordum etrafta yasadim o yuzden kulak ver sen bana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar