ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ya bir fransız vardı; tatile çıkıyordu, ingilizce konuşuyordu fakat fransız aksanı ile. Garibanın her dediği de yanlış anlaşılıyordu. Bir yerde "I said i wanted a sheet" diyordu da, "i want to shit" diye anlaşılıyordu filan. Büyuük bir paragraf işte. O kadar google da aradım bulamadım. Var mı hatırlayan ismini veya linkini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 italyan o dgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 açılmıştı bu başlık. italyan diye aratalım bi. ben(oper) açmıştım hatta. ondan once de acılmıştı belki de. naha da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 al sana ingilzice konuşan fransız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Okan Bayülgen seslendirmeside bir ayrı komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Burhan II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 yaw bu italyan videosu harikaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar