mutos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Merhaba arkadaslar, Godaddy'den ikinci bir domain alacagım.Onceden kullandıgım alanı ikincisi icin de kullanabilirmiyim? Tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 aldığın hosting paketi birden fazla domain yönlendirmene (eklemene) izin veriyosa kullanabilirsin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 DNS yonlendirme mi oluyor bu islem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 evet, godaddy'den alıcağın yeni domain'i yine aynı sunucunun ns'lerine yönlendiriceksin ve hosting kontrol panelinden yeni domain'i ekliyceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Yaptım onları tesekkur ederim.Yeni aldıgım domainin yonlendirildigini soyluyor.FTP ayarını bunun icin peki nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 deluxe veya unlimited hosting paketini kullanıyorsan eklemene izin veriyorlar. diğer siteyi eklemek ve ftp gibi ayarlarını yapmak için deluxe paketi alırken kullandığın siteyi "hosting control center" ile açıyorsun. "manage ftp users" dan ftp erişimi için başka kullanıcılar ekleyebilirsin. ftp ile dosyalarına erişmeye başladığın zaman ilk çıkan klasörün içine yeni bir klasör oluştur. mesela "deneme.com" adlı sayfan için deneme diye bi klasör oluştur. daha sonra kontrol panelinden domain management'dan folder kısmına /deneme yazarak bu işi halledebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ek bir hosting aldım,godaddy deki domainimi yeni aldıgım hostinge yonlendirdim.Fakat henuz aktif olmadı sanırım.FTP'ye domain adımı kullanarak baglanabiliyorum fakat adresime girmeye calısınca hala yonlendirilmemis olarak gozukuyor. Degisikligin onaylanması ne kadar surer genel olarak,bu konuda bilginiz var mı? Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar