Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Nerde bu dtp liler çıkın ortaya fakeaccountlar :D >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 iyiki dtp li değilim arkadaşlar sadece bu bir anket bu mahalle baskısı nedir böyle ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 mawiman said: niye parti ki biraz abest olmuş insanlar genel de yerelde isme verirler bence bu soru partiyemi yoksa şahısa mı oy vericeksiniz olmalıydı...Valla bence insanlar yerel secimde isme oy vermez. Vermemeli. Cunku belediye kimdeyse, oranin kontrolu ondandir. Ay chok tatlliii adyyyyyy diye AKP'li adama oy verdigin zaman, o oylar dagitacak komur, asacak afis vs. olarak geri donecek AKP'ye. % bilmemkaclarina 0.00001 lik bi payi oldugunu bilmek bile insanin midesini bulandirir zaten. Ayrica bu soyledigin sey firildaklari mesru kilan, AKP'ye oy verenlerin vicdan rahatlatmalarini falan saglayan sacma bir onerme. Bana hizmet verecek sahis gidip AKP catisi altina girmez. Veya makam icin her secimde baska parti dolasmaz. Eskiden Turkiye'de ne guzel on secim diye demokratik bisey vardi bu arada ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 nileppezdel said: Abi ama ikametimi İzmir'e aldırmıştık. Babamla aram iyi değil her fırsatta İzmir'e gitmekten kaçıyorum bi de Martta sırf oy kullanmak için İzmir'e gitmek istemiyorum. Orası İzmir hem her türlü zor AKP çıkması :DKullanabiliyosan kullan abi ben NYC'ye gittigimde kullanicam insallah. Cunku AKP Izmir'de belediyeleri falan boldu her turlu rezilligi yapti ele gecirebilmek icin yonetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 said: Bana hizmet verecek sahis gidip AKP catisi altina girmez... kayseriye falan git bi.. adam ciddi ciddi türkiyenin en iyi belediyesi. bi de kırklareline git mesela. senelerdir chp ama senelerdir tek bi şey bile yapmış değiller.. hani numunelik bi şi yok.. çok isterim oradan akp falan çıksın. yoksa babalarının tapulu malı olarak görüyorlar şehiri.. keza kadıköy de öyle. mhp ye falan veririrm ama chp ye oy vermem kadıköy'de kimse kusura bakmasın, iş yapana oy çıkar. partiye değil. çalışsın, partisine layık olsun vereyim oy. yatana ne oy vericem. beni hiç bi hoca yakışıklı olduğumdan dolayı geçirmedi derslerden anlıyor musun? hep dediler hakkedeni geçiriyoruz. eğitim sisteminin çarpıklığı beni bu duruma soktu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Abi CHP'ye ver demiyorum ki. 20 tane parti var, elbet iyi bi aday vardir. Ben sadece AKP catisi altina girecek adam istedigi kadar iyi calissin genel resimde bana ve ulkeme verdiginden cok aliyor diye goruyorum. Belki ben biraz hardcore'um ama kisisel gorusum yani dedigim gibi. Ben direk CHP'ye vericem bu arada adayi dahi bilmememe ragmen cunku ne yazik ki bu adamlarin karsisinda sadece CHP var. Cok isterdim baska adam gibi bir parti olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 yalnız 2 ankette de sonuçlar aşağı yukarı aynı, sadece küçük partilerde değişim olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 adamınbiri said: dtplilere kıl olmaya başladım. ben hep kıldım onlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 chpde ufak bir artış olmuş ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Shadow said: Cons said: Shadow said: Cons said: dtp insan hakları yolunda en önemli adımdır. ya evet senin gibiler sayesinde öyle özgür öyle barışçıl olacazki, bigün bi avuç toprağımız bile kalmayacak... süper tespitlerin var harbiden toprak dediğin nedirki? insandan değerlimi? senin düşüncelerin çok ama çok hayalperest kalıyo, para para para diye geberen bukadar insanoğlu varken, kimse senin bu kafana uymaz. bizide sömürge ederler kendi ülkemizde, sonunda sap gibi ortada kalırız... kimsede gel elinden tutayım demez. gelişmemiş ülkelerin hali ortada, kimse insan daha önemli gel sana ekmek vereyim demiyo anca sömürmeye bakıyo. dtpnin şuan mhp den bi farkı yok biri türk milliyetciliği diğeri kürt milliyetciliği işte bu vatanı bu böler snin gibi düşünenler böler insanların birbirlerne düşmesi böler adamlar biyere miting yapmaya gidiyolar usulünce hiçbi olay cıkarmadan ama neoluyo 2 3 tane ülkücü gazı verilmiş lise öğrencileri veriyolar gazı "sen reissin sen kralsın" falan "onlar terörist" diye. ve bunun gbi kendini bilmezler saldırıyolar miting alanına bide ellerine türk bayrakları almıyolarmı orası tam bi komedi zaten. http://www.youtube.com/watch?v=_HImWNZDK9M ve bu videoda gördüğünz vurulan insanlar sadece kürt halkı oldugu için dayak yiyolar belki o yoldan geçenin konuyla baglantısı yk ama sadece kürt oldugu için suratına jop yiyo. ve arkalarında "yallah bismillah allahü ekber" diye bagıran ellerinde taş sopa olan bi avuc gaza gelmiş insan.. bizi asıl gaza getiren bu hale getiren büyük gücler abd ve emperyalizmdir uyanın onlar hiçbirşey ve sadece istedikleri para ve senin gibi düşünenler sayesinde bunu cok iyi elde ediyorlar.. bu ülkemizdeki emperyalizm ve faşizm ancak ve ancak halk savaşı ile yenilebilir!! ve biz birbirmizi yiyoruz! mahir çayan'ın cok sevdiğim bi sözü var Onların bugün büyük görünen güçleri ve imkanları bizlere vız gelir.Onlar bir avuç biz ise milyonlarız.Kaybedeceğimiz hiçbirşey yoktur ama kazanacağımız koca bir dünya vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Bu forumda 2. kez aynı büyük gaf yapıldı. Kürt milliyetçiliği=Türk milliyetçiliği demek cahilliktir ve büyük bir gaftır. Türk milliyetçiliğine hakaret etmek ayrıca anayasaya aykırıdır. Türk milliyetçiliği bir Atatürk ilkesidir ve bu ülke için hayatidir. Faşizmle milliyetçiliği karıştırmayın. Kürtler bir millet değildir ve bu sebeple milliyetçilikleri ülkemizin çıkarlarına aykırıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sen nasıl kürt milletini yoksayarsın ya ben kürt değilim ama sen suan bu lafınla kürt milletini sildin resmen. bu milliyetcilikmi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Kürt halkı vardır kürt milleti diye bir şey yoktur. Milliyetçilik kriterlerini karşılamıyorlar. Hiçbir konuda "bir" değiller ve ortak gayeleri yok. Bu sebeplerle onlar bir millet değiller, halklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 halk ve millet kavramlarını acıklarmısın bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 eksik açıklarım, ikisinin arasında bir fark olduğunu öğrendiysen ne mutlu bana. Kendin araştırman daha iyi olur senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 peki bir değiller ortak gayeleri yok dedin. peki niye dışlanıyorlar pkk ile bagdaştırdıklarından dolayı ve bunu yapan bizim cahil halk televizyonlardaki provakasyonlara gelen halk. kürt halkıda herşeyde 1 olabilirler bir gayeleri olabilir ayrıca bir gayeleri var kürtceyi kabul etmek ve devlette onlara kanal açtı göz boyamak için yazık gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 viole said: peki bir değiller ortak gayeleri yok dedin. peki niye dışlanıyorlar pkk ile bagdaştırdıklarından dolayı ve bunu yapan bizim cahil halk televizyonlardaki provakasyonlara gelen halk. kürt halkıda herşeyde 1 olabilirler bir gayeleri olabilir ayrıca bir gayeleri var kürtceyi kabul etmek ve devlette onlara kanal açtı göz boyamak için yazık gerçekten Çeşitli sebeplerle dışlanmaları millet oldukları anlamına gelmez. "Kürt halkı her şeyde bir olabilir" demek ideoloji işte. Öyle değil gerçekte, bir falan değiller yani. Ayrıca Kürtlerin hepsi kanal istiyor diye bir şey yok. Hepsinin kanal istediğini varsaysak da bu hepsinin ortak gayeleri olduğunu göstermez. Ortak gayeleri olsa bile millet olmak için bu yeterli değildir....vs. Bu bakımdan Kürtler bir millet değildir ve Kürt milliyetçiliği ülkemizin çıkarlarına aykırıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 hepsi top oynamayı sevıyor, hepsi kürtçe kanal istiyor, hepsi 2+2 nin 4 olduğunu kabul ediyor, hepsi homosaphien gibi ortak gaye mi olur abi? kafayı mı yedin? Kürtler Türkiye cumhuriyetindeki bir azınlık olduğu için ve kendilerine ait dünya devletlerince kabul gören sınırları toprakları olmadığı için türk milliyetçiliği eşit değildir kürt milliyetçiliğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Viole, Turk Milleti derken kastedilen Turk Irki degil. Icinde Turk, Kurt, Rum, Ermeni, Cerkez, Laz basta olmak uzere bircok etnik kokeni barindiran bir olusum. Turk Milliyetciligi de, MHP gibi kafatascilik yapanlarinkini demiyorum tabi, bu sebeple bu adamlarin yaptigi Kurt Milliyetciliginden farkli. MHP'nin yaptigi Turk Milliyetciligi ile DTP'ninkinin bi farki yok bence tabi. Lakin, Ataturk Milliyetciligi, yani Fransiz Milliyetciligi, etnik kokene degil vatandaslik ve benimsemeye bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 evet anlatmak istediğimi cok güzel anlatmışsın pent rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bir tek CHP barajı geçti patide. Geri kalan 96 arkadaş boşuna oy vermiş oldu, temsil edilemedi hiçbir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 -007- said: Bir tek CHP barajı geçti patide. Geri kalan 96 arkadaş boşuna oy vermiş oldu, temsil edilemedi hiçbir yerde. ama seçmen eğitimsiz, o yüzden bitek adminlerin oyları geçerli olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 -007- said: Bir tek CHP barajı geçti patide. Geri kalan 96 arkadaş boşuna oy vermiş oldu, temsil edilemedi hiçbir yerde. Olabilir. Ama sonuçta oy onların. CHP kendilerine hitap edemiyorsa bu tamamen kendi suçu. AKP'den hoşlanmayan her seçmenin CHP'ye oy vermek gibi de bir zorumluulğu yok ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 CHP'li arkadaşlar son zamanlarda o kadar saçmaladılar ki diğer insanları AKP'ye aynı düşüncede görmeye, hatta beraber hareket ettiklerini söylemeye dahi başladılar. Amacım yeni tartışma çıkarmak değildi ama CHP, muhalefeti 7 yıl önce de böyle yapacaktı, Tayyip Erdoğan'ın kanunsuz bir şekilde milletvekili ve başbakan olmasına yardım etmeyecekti, İkiz Sözleşmeleri meclisten geçirirken destek vermeyecekti. Tamam Baykal bugün müthiş konuşuyor, en etkili muhalefeti görevi olduğu için yapıyor. Ama bu CHP'nin geçmişini örtmeye yetmez, bu eleştiriler de AKP'yi besliyor sayılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 pekaziz said: Tamam Baykal bugün müthiş konuşuyor, en etkili muhalefeti görevi olduğu için yapıyor. Ama bu CHP'nin geçmişini örtmeye yetmez, bu eleştiriler de AKP'yi besliyor sayılamaz. Diğer söylediklerine az çok katılıyorum ama buradakilere pek katılamayacağım. Birincisi bence baykal etkili konuşmalar ve muhalefeti yapmıyor. Yaptığı herşey chp'yi meclsite, kendini koltukta tutmak amaçlı yapıyor. Kendisine oy verenleri temsil etmekle ilgilendiğini hiç sanmıyorum kısacası. chp her nekadar baykaldan oluşmasa da ister istemez baykalın hala lider olması bazı soru işaretleri doğuruyor. Bu da bizi chp'nin geçmişinden şimdisine getirir. Geçmişte yaptığı hataları hala sürdürmeye devam ediyor(baykalı lider olarak tutmak bunlardan bir tanesi) Son olarakta akp'ye karşı yaptığı şey bence eleştiri değil, yuhalama. Eleştirinin içinde, eleştirdiğin durumun nasıl düzeltilebileceğine dair de adam akıllı bir öneri de bulunursun. chp'nin tek yaptığı tek şey akp'nin yaptığı her işe kötü diye çığlıklar atmak. Aklı başıdna insanlar chp'nin iç yüzünü görüp oy vermiyor. Duygusal yada salak(tercihi size bırakıyorum) insanlarımızda, hem Atatürk'ün partisidir diye hem de artık iyice bayatlamış vatan millet sakarya edebiyatından dolayı chp'ye hala oyveriyor. O oylarında %20 küsürden fazla olmaması chp'nin Türkiye'nin nekadarına hitap ettiğinin en güzel göstergesi zaten. Ben akp'ye oy vermeyeceğim, ama akp adayını beğenmiyorum diye gidipte chp'ye de vermem. O nunkininde akp'ninkinde kalır bir yanı yok bence. Boş oy vermeyi planlıyorum. Tavsiyem siz de bu durumdaysanız aynısını yapın. Belki biz bir dönem daha sevmediğimiz biri tarafından yönetiliriz, ama vermediğimiz oylarla da daha iyi bir alternatif geldiği anda hiç bir şansları olmayacağını görmüş olurlar. Bence bu zaten kazanamayacak(istanbul için konuşuyorum) olan chp'ye oy vermekten çok daha etkili bir yöntem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar